Манчестер Юнайтед офіційно оголосив про підписання контракту з Роналду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Манчестер Юнайтед офіційно оголосив про підписання контракту з Роналду

Манчестер Юнайтед офіційно оголосив про підписання контракту з Роналду
Джерело:  online.ua

Португальська зірка футболу Кріштіану Роналду у вівторок, 31 серпня, офіційно підписав контракт з англійським клубом “Манчестер Юнайтед”, за який він вже виходив на полу упродовж кількох років своєї кар’єри.

Джерело: сайт МЮ

За оприлюдненими даними, угоду укладено на наступні два роки з опцією на пролонгування ще на додатковий сезон.

“Манчестер Юнайтед” - клуб, який завжди має особливе місце в моєму серці, і я був вражений усіма повідомленнями, які я отримав з п'ятниці. Мені кортить зіграти на "Олд Траффорд" перед повним стадіоном і знову побачити всіх уболівальників. Я з нетерпінням чекаю можливості приєднатися до команди після міжнародних ігор і сподіваюся, що у нас попереду дуже успішний сезон”, - цитує пресслужба клубу самого Роналду.

Водночас рішення про контракт позитивно сприйняли у тренерському штабі. Тренер англійської команди Оле Гуннар Сульшер відзначив здібності футболіста, які підуть на користь на полі.

“Вам не вистачить слів, щоб описати Кріштіану. Він не тільки чудовий гравець, але й велика людина. Щоб мати бажання та здатність грати на найвищому рівні упродовж такого тривалого періоду, потрібно бути особливим. Я не сумніваюся, що він продовжить вражати всіх нас, його досвід буде дуже важливим для молодих гравців у команді. Повернення Роналду демонструє унікальну привабливість цього клубу, я абсолютно радий, що він повертається додому - туди, звідки все почалося”, - наголосив головний тренер.

Водночас не було оголошено жодних деталей з приводу заробітної плати Роналду в лавах “Манчестер Юнайтед”.

Згідно з оприлюдненими деталями, наразі певні бюрократичні нюанси футболіст не може миттєво увірватися на поле в кольорах “Манчестер Юнайтед”, тож фанатам доведеться почекати. Також саме через них ще не відбулося офіційного представлення.

Тільки напередодні у понеділок, 30 серпня, Роналду пройшов медогляд для фіналізації свого трансферу з попереднього клубу — італійського “Ювентуса”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?