Бущан підтвердив пропуск важливих матчів збірної на відборі до ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бущан підтвердив пропуск важливих матчів збірної на відборі до ЧС-2022

Бущан підтвердив пропуск важливих матчів збірної на відборі до ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Основний голкіпер української збірної з футболу Георгій Бущан підтвердив, що пропустить кілька наступних матчів - йдеться про ігри відбору на Чемпіонат світу-2022, які заплановані вже на вересень.

Джерело: Fanday.net

За словами самого футболіста, за результатами МРТ у нього діагностували міжхребцеву грижу.

“Ця проблема не свіжа, вона мене періодично турбувала протягом року. День поболить, на наступний день попускає. Намагався не звертати увагу. Гострий біль відчув після повернення до Києва після товариської гри з Інтером. Спину вправили і попустило, але в грі з Інгульцем відчув дискомфорт в попереку”, - наголосив він.

Бущан уточнив, що такі інциденти трапляються інколи в одного на кількох професійних спортсменів. На щастя, наразі він не потребує жодних операцій.

“Зараз потрібно дати паузу, щоб вона трохи заспокоїлася. Нічого страшного, термінова операція не потрібна. На жаль, доведеться пропустити певний період часу. Сподіваюся, з наступного тижня почну працювати в загальній групі. Поки закачуваю спину”, - додав він.

Спортсмен уточнив, що однозначно не встигне відновитися до матчів проти збірних Казахстану й Франції, які відбудуться незабаром.

“На жаль. Я не тренувався в загальній групі. Чи не тренуватися десять днів і їхати на другий день грати, думаю, це складно”, - резюмував Бущан.

Матчі збірної на відборі ЧС-2022

Першою серед згаданих ігор стане саме матч проти казахстанської команди.

Перший футбольний двобій відбору на ЧС-2022 між збірними країн відбувся за тренерської “каденції” Андрія Шевченка — 31 березня 2021 року. Він проходив на полі столичного НСК “Олімпійський”. Тоді жодна з національних команд не змогла здобути перемогу — матч завершився з рахунком 1:1.

Цього разу гра стане першою для нового виконувача обов’язків тренера Олександра Петракова. Його призначили на посаду після відставки Шевченка та довготривалих неузгодженостей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?