Бущан ризикує пропустити важливі матчі збірної після блискавичних сейвів на Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бущан ризикує пропустити важливі матчі збірної після блискавичних сейвів на Євро-2020

Бущан ризикує пропустити важливі матчі збірної після блискавичних сейвів на Євро-2020
Джерело:  online.ua

Основний голкіпер української національної збірної Георгій Бущан нещодавно отримав травму - це ставить під ризики його участь у наступних кількох матчах команди на рівні відбору до Чемпіонату світу-2022.

Джерело: Динамоманія

За оприлюдненими даними, воротар київського клубу “Динамо” не виходив на поле у грі проти чернігівської “Десни”.

Згідно з уточненням головного тренера Мірча Луческу, наразі Бущан отримав необхідне лікування від фахівців. Йому надали відпочинок, а лікарі намагаються таким чином проводити терапію консервативними методами. Утім, у майбутньому зберігається ймовірність, що спортсмен все ж таки потребуватиме хірургічне втручання.

“Зараз Бущан потребує відпочинку. Найближчі 10 днів Георгій точно не буде тренуватися, а там побачимо. Поки що є побоювання, що Бущану знадобитися операція. Ми цього не хочемо і дотримуємося консервативних методів лікування. Побачимо, як він себе буде почувати на легких тренуваннях”, - наголосив Луческу.

Бущан виступав за українську збірну на Євро-2020 та неодноразово “діставав” небезпечні м’ячі від суперника у бік воріт.

Наступні матчі збірної

Передбачається, Що вже на початку вересня національна команда продовжить відбір на ЧС-2022. На 1 число заплановано матч проти збірної Казахстану, а вже на 4-те проти французького суперника.

Станом на кінець серпня Бущан знаходиться в офіційній заявці на матчі, однак невідомо, чи він зможе потрапити на них фізично на тлі нещодавньої травми.

Матч Казахстан - Україна

Перший футбольний двобій відбору на ЧС-2022 між збірними країн відбувся за тренерської “каденції” Андрія Шевченка — 31 березня 2021 року. Він проходив на полі столичного НСК “Олімпійський”. Тоді жодна з національних команд не змогла здобути перемогу — матч завершився з рахунком 1:1.

Цього разу гра стане першою для нового виконувача обов’язків тренера Олександра Петракова. Його призначили на посаду після відставки Шевченка та довготривалих неузгодженостей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?