Динамо — Десна. Де і коли дивитися важливий матч УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо — Десна. Де і коли дивитися важливий матч УПЛ

Динамо — Десна. Де і коли дивитися важливий матч УПЛ
Джерело:  online.ua

У неділю, 22 серпня, відбудеться один з важливіших матчів п'ятого туру української Прем'єр-ліги. На полі зустрінуться київське Динамо і чернігівська Десна, яка зараз є лідером поточної першості.

Джерело: сайт УПЛ

Матч Динамо - Десна розпочнеться о 21:30 за київським часом. Гра буде проходити на стадіоні Динамо імені Лобановського. Дивитися гру онлайн можна буде на телеканалі 2 + 2, а також на офіційному Youtube-каналі ФК Динамо.

Сьогоднішня гра Динамо і Десни стане центральною не тільки за статусом, а й за важливістю. Киянам не просто даються матчі проти чернігівців. В останніх шести матчах Динамо отримали всього одну перемогу над Десною - підопічні Олександра Рябоконя не програють команді Мірчі Луческу протягом чотирьох поєдинків поспіль.

Динамо - Десна - пряма трансляція матчу 5-го туру УПЛ (відео)

Орієнтовні склади

За Динамо в матчі з Десною на поле найімовірніше вийдуть: Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко - Циганков, Буяльський, Жерсон - Гармаш.

За Десну зіграють: Литовка - Сафронов, Цимбалюк, Селін, Картушов - Домбровський, Арвеладзе - Калитвинцев, Тотовицький, Завійський - Безбородько.

Рейтинг клубів УПЛ в 5 турі

На сьогоднішній день Десна і Шахтар ділять першу сходинку в рейтинговій таблиці, набравши по 12 очок. Динамо займає четверте місце і відстає від лідерів на 2 бали. Це означає, що київському клубу в сьогоднішній грі потрібна тільки перемога, щоб зайняти лідерську позицію.

Турнирна таблиця УПЛ

Матчі Динамо і Десни

  • Динамо і Десна всього зіграли 9 матчів.

  • Останній їх матч проходив на полі Динамо 11 вересня 2020 року у 2 турі Чемпіонату України-2020/2021. Тоді гра завершилася з рахунком 0: 0.

  • Одну з двох найбільших поразок в чемпіонатах Десна понесла саме від Динамо. Кияни виграли гру 23 вересня 2018 року зі розгромним рахунком 0:4.

  • Динамо не перемагають Десну протягом чотирьох матчів поспіль - попередні ігри завершилися трьома нічиїми і однією поразкою киян.

  • Серед діючих гравців кращий бомбардир попередніх зустрічей Віктор Циганков - в попередніх матчах він забив 5 голів команді Десна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?