Луческу продовжив контракт на тренерство в Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу продовжив контракт на тренерство в Динамо

Луческу продовжив контракт на тренерство в Динамо
Джерело:  online.ua

Керівництво київського футбольного клубу “Динамо” затвердило домовленості з головним тренером Мірча Луческу на продовження його контракту на роботу в команді.

Джерело: Динамо

За офіційними даними пресслужби, йдеться про пролонгування контракту ще принаймні на два наступні сезони, до літа 2023 року.

“У минулому році румунський фахівець підписав з "Динамо" контракт за системою 2+1. У першому ж сезоні Мірча виграв з "біло-синіми" всі внутрішні трофеї - чемпіонський титул, Кубок і Суперкубок України”, - нагадали в клубі.

Упродовж попереднього тижня Луческу разом з президентом команди Ігорем Суркісом відвідали фінальні протистояння Ліги чемпіонів та ліги Європи. Вони під час візиту обговорювали весь попередній сезон, а також плани на наступний. За підсумками поїздки сторони узгодили деталі продовження контракту.

“Ми повністю довіряємо Містеру і його стратегії розвитку. Мірча Луческу не тільки тренер-переможець, він є фахівцем, який розвиває гравців і допомагає змінюватися нашому клубу. Сподіваюся, що найближчі два роки - це тільки початок нової, переможної сторінки в історії "Динамо", і ми дуже раді, що Луческу буде частиною цього шляху”, - наголосив сам Суркіс.

Він зауважив, за підсумками останнього року команда в цілому здійснила великий крок уперед, а також сподівається на подальший прогрес. СЬогоденний вибір стосовно продовження контракту - це рішення, яке піде на користь “Динамо”.

“У минулому сезоні під керівництвом Мірчі Луческу "Динамо" провело 43 матчі у всіх турнірах (УПЛ, Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Кубок України, Суперкубок України) - 28 перемог, 8 нічиїх, 7 поразок. Команда повернулася в Лігу чемпіонів, вийшла в 1/8 фіналу Ліги Європи і виграла всі внутрішні трофеї”, - нагадали у клубі.

Призначення Луческу в Динамо

Від самого моменту оголошення відповідного рішення керівництво столичної команди зазнало критики. Водночас критикували самого румунського тренера - буквально з двох боків лунали дорікання щодо тренерства над “біло-синіми”.

Перш за все були обурені фанати “Динамо”, які висловлювали нищівні твердження щодо Суркісів і Луческу. З іншого боку невдоволеними виявилися колишні колеги фахівця, пов’язані з донецьким “Шахтарем”.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?