Шевченко назвав збірну, з якою Україна повинна уникнути матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко назвав збірну, з якою Україна повинна уникнути матчу

Шевченко назвав збірну, з якою Україна повинна уникнути матчу
Джерело:  online.ua

Головний тренер української збірної Андрій Шевченко назвав національну команду, яку вважає найнебезпечнішою під час Євро-2020 та яку варто було б уникнути.

Джерело: tuttomercatoweb.com

За словами керманича збірної, він бажав би не зустрічатися на поле проти італійців. Саме цю команду він вважає претендентом на перемогу в континентальному національному турнірі.

“В Італії дуже хороша команда. Вона входить до числа тих, хто може виграти чемпіонат Європи. Для нас вихід до плей-оф став би великим успіхом. Я хотів би уникнути зустрічі з Італією. У них дуже хороший склад і сильний тренер”, - наголосив Шевченко.

Водночас він прокоментував становище України на груповому етапі. Найсильнішою командою в дивізіоні він вважає Нідерланди.

“Австрія – хороша команда, але Македонія теж непогана. Нідерланди – фаворити, але немає збірних, з якими легко грати. Ми будемо далеко від дому, а у Нідерландів буде підтримка вболівальників на стадіоні. Так, у них не буде Ван Дейка, але вони дуже сильні. В Австрії є гравці, які грають в дуже сильних командах”, - пояснив тренер.

Україна на Євро-2020

Матчі української збірної проти опонентів на груповому етапі європейської першості заплановани за наступним графіком:

  • Нідерланди – Україна, 14.06 (22:00);

  • Україна – Північна Македонія, 18.06 (16:00);

  • Україна – Австрія, 22.06 (19:00).

Нещодавно українська команда провела кілька дружніх тренувальних зустрічей з різними командами, однак вони виявилися зовсім невидовищними та відзначилися низькою результативністю.

Сам Шевченко, наприклад, назвав матч проти Бахрейну задовільним за рівнем гри українців.

“Подивимося статистику, скільки вони пробігли, подивимося, як вони відновлюються. Я розглядаю сьогоднішню гру як підготовку до Євро. Команда була під навантаженнями, ми не готувалися безпосередньо до цього матчу, ми готуємося до фінального турніру чемпіонату Європи”, - наголосив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?