УАФ назвало преміальні збірної України за матчі Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

УАФ назвало преміальні збірної України за матчі Євро-2020

УАФ назвало преміальні збірної України за матчі Євро-2020
Джерело:  online.ua

Вже незабаром національна збірна України розпочне виступи у матчах Євро-2020, а Українська асоціація футболу тимчасом назвала потенційні преміальні для її гравців.

Джерело: Денисов Time

За словами президента спортивної організації Андрія Павелка, футболісти зможуть заробити понад 100 тисяч доларів США у разі результативних ігор. Спортивні штаби зацікавлені в тому, щоб національна команда пройшла якомога далі в європейському турнірі.

“Все буде залежати від успішності виступу на Євро. Якщо буде надуспішний, то це будуть досить пристойні призові, на які можна буде купити більше, ніж квартиру. Я б побажав, щоб наші хлопці добре виступили і забрали всі призові, які тільки можна заробити на цьому чемпіонаті. Чим вище ми пройдемо на Євро, тим більшими будуть призові. Ми зацікавлені в тому, щоб це були найбільші призові”, - пояснив Павелко.

Україна на Євро-2020

Першими матчами для підшефних Андрію Шевченку футболістів будуть ігри проти збірних Нідерландів, Австрії та Північної Македонії:

  • Нідерланди – Україна, 14 червня (початок о 22:00);

  • Україна – Північна Македонія, 18 червня (початок о 16:00);

  • Україна – Австрія, 22 червня (початок о 19:00).

Напередодні головна зірка нідерландської команди Вірджіл Ван Дейк, який кілька років тому змагався за найкращого футболіста світу з Ліонелем Мессі та Кріштіану Роналду, зазнав травми. Він не зможе вийти на поле у першому матчі Євро проти України.

Матчам української збірної на європейському чемпіонаті передуватиме ціла серія товариських зустрічей. Суперниками нашої команди стануть бахрейнські, ірландські та кіпрські футболісти.
матчі заплановані наступним чином:

  • Україна – Бахрейн, 23 травня (початок о 21:00);

  • Україна – Північна Ірландія, 3 червня (початок о 21:00);

  • Україна – Кіпр, 7 червня (початок о 19:00).

Євро-2020 та карантин

Міжнаціональний європейський чемпіонат мав би відбутися ще торік, однак його проведення зірвала пандемія коронавірусу COVID-19 та відповідно карантин, покликаний на стримання інфекції

Відтак передбачається, що матчі його відбудуться влітку 2021 року — з 11 червня до 11 липня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?