Мессі раптово змінив рішення щодо закінчення кар'єри в Барселоні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі раптово змінив рішення щодо закінчення кар'єри в Барселоні

Мессі раптово змінив рішення щодо закінчення кар'єри в Барселоні
Джерело:  online.ua

Аргентинський зірковий нападник та один з найвідоміших футболістів сучасності Ліонель Мессі кардинальним чином змінив позицію у суперечці зі своїм клубом — каталонською “Барселоною”.

Джерело: Le Parisien

За оприлюдненими непублічними подробицями, наразі форвард каталонців передбачає продовження контракту. Йдеться про гру за кольори “Барселони” принаймні у два наступні сезони, до літнього періоду 2023 року.

Водночас батько та інші члени родини 33-річного футболіста запевняють того не робити цього. Вони натомість закликають спортсмена перейти до лав французького ПСЖ після завершення контракту з “Барселоною”.

Паризька команда нібито готова запропонувати йому набагато вигідніший контракт за рівнем зарплати. Торік влітку ситуація складалася зовсім іншим чином - сам Мессі саботував гру за каталонський клуб та намагався його залишити.

Згідно з даними газети The Sun, Мессі у травні 2021 року виступив з готовністю приєднатися до “Манчестер Сіті”, якщо там йому платитимуть 500 тисяч фунтів стерлінгів щотижня. Контракт при цьому повинен бути на один рік із правом продовження ще на один.

Мессі та Барселона

Аргентинський футболіст виступає за цей клуб буквально всю професійну кар’єру, яка триває понад півтора десятиріччя. Наразі він - рекордсмен “Барселони” за кількістю проведених матчів, яка сягнула вже 778, а також за кількістю забитих голів у його складі - 672.

Разом з каталонцями Мессі здобув 35 різноманітних трофеїв на національному та міжнародному рівнях. Це також оцінюють як рекорд серед усіх футболістів. що виходили на поле за цю команду.

За неофіційними даними, оприлюдненими журналістами, за чотири роки (а це останній контракт до літа 2021 року) аргентинський футболіст заробив колосальну суму, що перевищує 555 млн євро. Сам Мессі попереджав про звернення до суду на газету за розсекречення контракту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?