Мессі знову пригрозив вихідом з Барселони після витоку про його зарплату
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі знову пригрозив вихідом з Барселони після витоку про його зарплату

Мессі знову пригрозив вихідом з Барселони після витоку про його зарплату
Джерело:  online.ua

Аргентинська зірка футболу Ліонель Мессі знову допустив свій достроковий вихід зі складу каталонської “Барселони”. Цього разу конфлікт пов’язаний з витоком конфіденційної інформації за межі команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Don Balon.

На думку футболіста, у клубі є людина, яка буквально підступно зрадила його. Ця особа напередодні “злила” журналістам його контракт з усіма подробицями.

Форвард не хоче співпрацювати з клубом, який не може забезпечити інформаційну безпеку своїх учасників.

“Якщо виток вплине на мене чи мою родину, все буде скінчено”, - наголосив Мессі.

Згідно з оцінкою медіа, найближчими днями футболіст особисто виступить з коментарем. Допоки це було неможливим, адже навіть у неділю, 31 січня, у рамках чемпіонату Іспанії тривали матчі.

За відомостями іспанського видання El Mundo, Мессі 2017 року підписав контракт, який передбачає виплату йому понад 555 мільйонів євро у наступні після цього чотири року. До суми входять річна зарплата й бонуси у 138 мільйонів, 115 мільйонів премії за поновлення договору та 77 мільйонів бонусу за лояльність.

Оскільки поточний сезон завершується вже влітку, аргентинський нападник “відпрацював” майже всю суму — близько 511 мільйонів. Загальні показники роблять контракт рекордним в історії футболу та багатьох інших різновидів спорту.

Нагадаємо, торік Мессі ледь не залишив “Барселону” після серйозної суперечки з президентством клубу. Переговори з цього приводу тривали кілька тижнів, за їх підсумками футболіст все ж таки залишився у складі команди — принаймні до літа 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, Ліонель Мессі може продовжити спортивну кар’єру у Сполучених Штатах. За його словами, він не збирається вести жодні переговори з приводу переведення до того, як закінчиться сезон 2020/21. Також футболіст зізнався, що мав значні проблеми минулого літа через свої наміри залишити "Барселону".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?