Журналісти дізналися про контракт Шахтаря з новим тренером
Категорія
Спорт
Дата публікації

Журналісти дізналися про контракт Шахтаря з новим тренером

Журналісти дізналися про контракт Шахтаря з новим тренером
Джерело:  online.ua

Керівництво донецького футбольного клуба “Шахтар” узгодило новий контракт з італійським фахівцем Роберто де Дзербі щодо посади головного тренера.

Джерело: sassuolonews.net

За оприлюдненими даними, джерела підтвердили факт підписання контракту. Передбачається, що італієць завершить роботу в клубі “Сассуоло” влітку 2021 року та переїде в Україну.

Контракт розрахований на два роки з можливістю продовження на додатковий сезон. Зарплата тренера сягатиме понад два мільйони євро за один рік, а також бонуси за успіхи.

Медіа звернули увагу на зацікавленість де Дзербі у роботі з “Шахтарем”. Тренер позитивно оцінив проєкт, а також стиль гри команди.

Уперше про кандидатуру італійця на посаду головного тренера повідомили одразу кілька джерел, серед яких La Gazzetta dello Sport та fiorentina.it. Одним з чинників успішних переговорів між сторонами стали контакти де Дзербі з заступником директора з питань футболу клубу - Карло Ніколіні.

Відставка Каштру з Шахтаря

Тим часом португальський фахівець Луїш Каштру напередодні виступив з останнім словом на тренерській посаді. Гра “Шахтаря” проти “Інгульця” стала останньою для нього.

Цікаво, що команда разом під’їхала до поля на ретроавтобусі - сам Каштру назвав це дуже ефектним рішенням, яке дозволило буквально відчути дух минулого.

Колишній головний тренер також оцінив донецьку команду в поточному її стані та перспективи на майбутнє.

“Торік ми грали з Пятовим, Ісмаїлі, Тайсоном, Мораесом, Марлосом, Коваленком, Степаненком. Якщо сказати про те, що цього року ми залишимось без багатьох гравців, з величезною кількістю позитивних випадків коронавірусу, я б дав, напевно, вісім. А минулий рік оцінив би в десять: чудовий сезон, з півфіналом Ліги Європи. Ні, навіть дев'ять – не десять.

А цей сезон – на сім-вісім, залежно від тих труднощів, що були. Цей сезон був значно важчим, щоб керувати, вимагав набагато більше від мене, ніж минулий, коли ми перемагали. Складність цього сезону узагалі не можна порівняти з минулим сезоном”, - резюмував Каштру.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?