Баварія розгромила Боруссію М і стала чемпіоном Німеччини — відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Баварія розгромила Боруссію М і стала чемпіоном Німеччини — відео голів

Баварія розгромила Боруссію М і стала чемпіоном Німеччини — відео голів
Джерело:  online.ua

У Німеччині відбувся вирішальний матч за чемпіонство в Бундесліги - на полі зустрілися команди Баварія і Борусія М. Мюнхенська Баварія оформила дострокове чемпіонство. Вона з рахунком 6:0 розгромила суперників і в дев'ятий раз стала чемпіоном Німеччини з футболу.

Джерело: офіційний сайт Бундесліги

Баварія - Боруссія М - результати матчу

З перших хвилин гри футболісти Баварії почали забивати безмовні голи - на 2-й хвилині матчу погром Боруссії відкрив польський форвард Роберт Левандовський. На 23-й хвилині першого тайму м'яч в ворота суперників забив Томас Мюллер. До закінчення першого тайму футболісти Баварії забили Боруссії М 4 голи.

У другому таймі Левандовський продовжив атакувати суперників. В результаті в воротах Боруссії М виявилися ще два голи.

Хед-трик Левандовського наблизив його до двох рекордів колишнього форварда Баварії Герда Мюллера по кількісті забитих голів в чемпіонаті Німеччини за один сезон. У сезоні 1971/72 Мюллер забив 40 м'ячів, а на рахунку Левандовського вже є 38. Щоб повторити або перевершити рекорд, у 32-річного футболіста залишилося два матчі. 15 травня Баварія на виїзді зіграє з Фрайбургом, а 22 травня візьме Аугсбург. Також другий гол Левандовського в матчі з Боруссією М став 200-м голом поляка за Баварію в Бундеслізі. В історії турніру тільки Герду Мюллеру вдалося забити 365 голів за один клуб в чемпіонаті Німеччини.

Баварія - Боруссія М - відео голів та огляд матчу

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?