Шевченко оцінив невиразну гру збірної України проти Бахрейна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко оцінив невиразну гру збірної України проти Бахрейна

Шевченко оцінив невиразну гру збірної України проти Бахрейна
Джерело:  online.ua

Головний тренер української національної збірної Андрій Шевченко визнав, що задоволений товариською грою, яку провели напередодні його підопічні проти Бахрейну.

Джерело: УАФ

За його словами, перш за все команду й тренерський штаб потішила підтримка на стадіоні в Харкові. Метою матчу була оцінка поточного стану гравців напередодні перших зіткнень на Євро-2020.

“Подивимося статистику, скільки вони пробігли, подивимося, як вони відновлюються. Я розглядаю сьогоднішню гру як підготовку до Євро. Команда була під навантаженнями, ми не готувалися безпосередньо до цього матчу, ми готуємося до фінального турніру чемпіонату Європи.

Загалом я задоволений грою, задоволений діями молодих футболістів, вони сприймають наші вимоги. Тижневий цикл тренувань був дуже продуктивним, у футболі дуже важлива саме підготовка”, - наголосив Шевченко.

Він додав, що футболісти отримали навантаження, а тренери водночас оцінили їхню відповідну реакцію. Після кількох вихідних команда збиратиметься 28 травня для підготовки до іншого контрольного матчу та до третього, завершального.

“У нас буде потім дуже мало часу для підготовки між цими поєдинками, тому було важливо дати навантаження саме зараз”, - пояснив тренер.

Матч з Бахрейном Україна завершила рахунком 1:1. Збірна пропустила від гостей пенальті на 75-й хвилині, а врятуватися змогла буквально лише на 90-й.

Головний тренер бахрейнської збірної Еліу Соуза  відзначив майстерність українського опонента. Він звернув увагу, що його збірна могла б виступити краще, оскільки було багато надзвичайно небезпечних для України моментів.

"Усе могло бути набагато краще для нашої команди. Могло бути 2:0, тому що в нас був вихід сам на сам із голкіпером. Я вважаю, що в України не було таких шансів, як у нас. Я задоволений, ми грали дуже щільно, контролюючи м'яч проти фантастичної команди.

Наш суперник — це класний колектив, чиї гравці виступають у Лізі чемпіонів, плюс український чемпіонат набагато сильніший за бахрейнський", - пояснив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?