Петраков оцінив стан збірної перед відбором на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Петраков оцінив стан збірної перед відбором на ЧС-2022

Петраков оцінив стан збірної перед відбором на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Виконувач обов’язків головного тренера збірної Україна Олександр Петраков виступив з першим коментарем стосовно стану команди й оцінив підготовку до відбірних матчів на Чемпіонат світу 2022 року.

Джерело: Українська асоціація футболу

За словами фахівця, він готовий докласти всіх необхідних зусиль для боротьби за світовий турнір.

“У відбірному турнірі чемпіонату світу потрібен результат. Залишилося п’ять матчів. Кожна гра — як фінальна, це не клубний футбол. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб вивести команду на чемпіонат світу в Катарі”, - наголосив він.

Петраков звернув увагу, що наразі футболісти й в цілому збарні знаходяться у гарному стані.

“Оцінюю позитивно. Як я вже казав, це не клубний турнір, де завжди є можливість виправити ситуацію, кожен матч буде вирішальним. Це як на чемпіонаті світу: переміг — пройшов далі, програв — поїхав додому”, - додав він.

Виконувач обов’язків тренера уточнив, що вже запланував певні зміни до складу гравців.

“До основного списку будуть додані Тарас Качараба та Данило Сікан, а до резервного — Сергій Булеца”, - уточнив він.

Призначення тренера збірної

Раніше повідомлялося про нібито шанси Сергія Реброва очолити національну команду. Утім, вони не підтвердилися після переговорів УАФ та фахівця, якого буквально не відпустив клуб з Об’єднаних Арабських Еміратів, що нещодавно підписав з ним контракт.

Це визнав сам Ребров і підтвердив, що залежить від волі керівництва команди.

Вже у середу, 18 серпня, було на офіційному рівні оголошено про призначення виконувачем обов’язків тренера Олександра Петракова. Він - наставник збірної U-20, з якою спромігся 2019 року виграти чемпіонат світу у відповідній віковій категорії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?