Ребров не очолить збірну України — уже відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров не очолить збірну України — уже відома причина

Ребров не очолить збірну України — уже відома причина
Джерело:  online.ua

Українським журналістам вдалося дізнатися, що епопея з призначенням Сергія Реброва головним тренером збірної України закінчилася. Згідно з останніми даними, він залишиться працювати в ОАЕ.

Джерело: Динамо Киев Inside

Ребров не очолить збірну України, бо не домовився із Аль-Айна

"Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров закрив питання щодо переходу на тренерський місток збірної України. Боси клубу з Еміратів не відпустили українського фахівця. Українська асоціація футболу вже знає про остаточну відмову від Реброва. Тепер 17 серпня відомство має оголосити нового тренера національної команди", - йдеться в повідомленні.

Нещодавно Сергій Ребров назвав головну умову своєї праці тренером у збірній Україні.

“Був би, безумовно, радий, якби взяв на себе завдання тренувати збірну своєї країни. Але я зараз тут, я виконую свій контракт.Якщо клуб вирішить, що я повинен піти, безсумнівно, я прийму роботу головним тренером збірної України... Дуже задоволений роботою команди на зборах в Іспанії. Виконана робота була чудовою. Звичайно, є деякі дрібні деталі, які вимагають подвоєних зусиль, щоб досягти необхідного рівня. Але в цілому справи йшли добре”, — підкреслив сам Ребров.

Не можна не звернути увагу на те, що раніше поширювалися чутки, що очолити збірну може Олександр Петраков, який перемагав на чемпіонаті світу з U-20.

За словами анонімних джерел, тандем Олексій Михайличенко – Олег Блохін, який очолив Комітет національних збірних після Мирона Маркевича, вже виконує обов'язки головного тренера "жовто-синіх".

Як уже згадувалося раніше, 1 серпня легендарний футболіст Андрій Шевченко оголосив, що не буде продовжувати контракт зі збірною. Після цього УАФ запропонувала вакантне крісло Сергію Реброву, але той так і не зміг домовитися з босами Аль-Айна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?