Ребров стане новим тренером збірної України — ЗМІ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров стане новим тренером збірної України — ЗМІ

Ребров стане новим тренером збірної України — ЗМІ
Джерело:  online.ua

7 липня офіційно стало відомо, що Збірна України з футболу отримає нового головного наставника - Сергія Реброва — саме він стане наступником Андрія Шевченка на цій посаді.

Джерело: Sport.ua

 Сергій Ребров стане новим тренером збірної України

Варто звернути увагу на те, що цю новину видання дізналося від своїх анонімних джерел у Будинку футболу - інсайдери стверджують, що 47-річний Сергій Ребров буде новим тренером "синьо-жовтих". Окрім того, наголошується, що уже в понеділок, 9 серпня, нового наставника офіційно представлять.

За попередніми даними, Сергій Ребров вже домовився про дострокове розірвання контракту з Аль-Айном, попри те, що лише у червні поточного року очолив клуб із ОАЕ.

"Сергій Станіславович підпише 2-річну угоду з опцією пролонгації на один рік. Новий тренерський штаб готуватиме збірну України до поєдинків відбору чемпіонату світу-2022. Найближчі відбіркові матчі для "синьо-жовтих" – 1 вересня на виїзді зі збірною Казахстану та 4 вересня вдома з французами", - йдеться в повідомленні.

За словами інсайдерів видання, ще одним кандидатом був Мирон Маркевич, який у минулому вже був біля керма збірної. Наразі відомо, що з легендарним наставником тривалий період проводили переговори, однак плани УАФ та тренера були кардинально різними.

Анонімні джерела стверджують, що Маркевич мав намір затриматись у національній команді на три роки, але от в УАФ пропонували спеціалісту лише угоду до кінця поточного року.

Варто зазначити, що в мережі фанати футболу радіють, що новим тренером збірної України став саме Сергій Ребров.

Що потрібно знати про Сергія Реброва

Сергій Ребров — український футболіст та український футбольний тренер. Більшу частину кар'єри провів у київському "Динамо" (1992—2000 і 2005—2008), однак свої виступи починав у донецькому "Шахтарі". Також грав за англійські "Тоттенгем" та "Вест Гем", турецький "Фенербахче", російський "Рубін". Він є переможцем трьох чемпіонатів: українського (дев'ятиразовий), турецького й російського. Грав за збірну України.

Саме Ребров став першим гравцем, який забив у чемпіонаті України сто голів.

Кар'єру професійного футболіста закінчив у 2009 році, після чого працює на тренерській роботі. Першим виграв Кубок України як гравець і тренер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?