УАФ обрала головного тренера збірної після довгих суперечок
Категорія
Спорт
Дата публікації

УАФ обрала головного тренера збірної після довгих суперечок

УАФ обрала головного тренера збірної після довгих суперечок
Джерело:  online.ua

Напередодні виконком Української асоціації футболу обрав нового головного тренера збірної - Олександра Петракова, який працюватиме наразі як виконувач обов’язків.

Джерело: УАФ

За оприлюдненими даними, призначення відбулося до подальших рішень виконкому в цьому напрямку.
В УАФ нагадали, що Петраков готував раніше юніорську збірну U-20. З нею він став чемпіоном світу 2019 року.

Передбачається, що вже у наступні 5 днів новий виконувач обов’язків тренера виступить з пропозиціями стосовно тренерського, адміністративного та медичного штабів.

“Олександр Васильович — всесвітньо відомий спеціаліст, має високий авторитет серед нашої футбольної спільноти й необхідні знання та досвід для того, щоб на даному етапі очолити головну команду країни.Тому цілком заслужено отримав одноголосну підтримку членів виконкому”, - пояснив рішення президент УАФ Андрій Павелко.

Пізніше сам Петраков надав перші коментарі стосовно того, кого він хотів би бачити в оновленому складі тренерського штабу.

“Давайте я вам скажу кого б хотів бачити у тренерському штабі, але я з ними ще не розмовляв. Це Андрій Анненков, який працює у Чорноморці, В'ячеслав Кернозенко – тренер воротарів, В'ячеслав Руженцев та Іван Баштовий – фізпідготовка, Олександр Шовковський. Я ще буду думати – можна запросити ще одного тренера”, - наголосив фахівець.

Він уточнив, що станом на середу, 18 серпня, ще не мав жодної розмови з іншими фахівцями. Окремі з них можуть відмовитися через щільну роботу в різних клубах.

Новий тренер збірної України

Раніше повідомлялося про нібито шанси Сергія Реброва очолити національну команду. Утім, вони не підтвердилися після переговорів УАФ та фахівця, якого буквально не відпустив клуб з Об’єднаних Арабських Еміратів, що нещодавно підписав з ним контракт.

Це визнав сам Ребров і підтвердив, що залежить від волі керівництва команди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?