Ребров назвав головну умову своєї праці тренером у збірній Україні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров назвав головну умову своєї праці тренером у збірній Україні

Ребров назвав головну умову своєї праці тренером у збірній Україні
Джерело:  online.ua

Український фахівець Сергій Ребров виступив з заявою про те, за яких умов він все ж таки погодиться очолити тренерський штаб збірної України після відставки Андрія Шевченка.

Джерело: клуб Аль Айн

За словами тренера, наразі він продовжує працювати на відповідний посаді в команді з Об’єднаних Арабських Еміратів.

“Був би, безумовно, радий, якби взяв на себе завдання тренувати збірну своєї країни. Але я зараз тут, я виконую свій контракт.Якщо клуб вирішить, що я повинен піти, безсумнівно, я прийму роботу головним тренером збірної України.

...Дуже задоволений роботою команди на зборах в Іспанії. Виконана робота була чудовою. Звичайно, є деякі дрібні деталі, які вимагають подвоєних зусиль, щоб досягти необхідного рівня. Але в цілому справи йшли добре”, - наголосив він.

Ребров наразі повернувся з України до розташування “Аль-Айна”, де розпочав збір команди.

Тренер збірної України

Головний тренер залишив відповідну посаду на тлі завершення періоду чинності його контракту з командою. Аналогічне рішення ухвалив його асистент Андреа Малдера.

Передбачалося, що 9 серпня відбудеться засідання Виконкому УАФ, під час якого ухвалять рішення щодо тренерського штабу збірної. Утім, головного тренера не було обрано ще станом на четвер, 12 серпня.

Пізніше інсайдери проінформували, що саме Сергій Ребров прийде на тренерську посаду в команді після відходу Шевченка.

За попередніми даними, Сергій Ребров вже домовився про дострокове розірвання контракту з Аль-Айном, попри те, що лише у червні поточного року очолив клуб із ОАЕ.

“Сергій Станіславович підпише 2-річну угоду з опцією пролонгації на один рік. Новий тренерський штаб готуватиме збірну України до поєдинків відбору чемпіонату світу-2022. Найближчі відбіркові матчі для "синьо-жовтих" – 1 вересня на виїзді зі збірною Казахстану та 4 вересня вдома з французами”, - стверджували медіа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?