Перший матч збірної під тренерством Петракова під загрозою зриву — журналіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перший матч збірної під тренерством Петракова під загрозою зриву — журналіст

Перший матч збірної під тренерством Петракова під загрозою зриву — журналіст
Джерело:  online.ua

Перший матч збірної України після призначення виконувачем обов’язків тренера Олександра Петракова ризикує бути зірваним - відбір проти Казахстану ускладнений через епідемічну ситуацію в Нур-Султані.

Джерело: журналіст Ігор Бурбас

За словами інсайдера, матч відбору на Чемпіонат світу 2022 року, який призначено на 1 вересня, можуть перенести на нейтральний стадіон.

“Поєдинок збірної України, можливо, перенесуть з Казахстану, де нині сплеск коронавірусу. На даний момент існують два варіанти - або матч без глядачів у Казахстані, або перенесення в іншу країну. Рішення мають ухвалити на початку наступного тижня”, - пояснив журналіст.

На офіційному рівні матч Казахстан - Україна -запланований на 17:00 1 вересня.

Перший матч України проти Казахстану

Перший футбольний двобій відбору на ЧС-2022 між збірними країн відбувся за тренерської “каденції” Андрія Шевченка - 31 березня 2021 року. Він проходив на полі столичного НСК “Олімпійський”.
Тоді жодна з національних команд не змогла здобути перемогу - матч завершився з рахунком 1:1.

Шевченко назвав такий підсумок гри покаранням.

“Коли ти не використовуєш моменти — тебе карають. Мене хвилюють деякі речі. Я думаю, що ми втратили певні моменти у своїй грі. На жаль, зараз нас постійно карають, коли ми помиляємося. Пропускаємо контратаку — нам забивають. Створюємо по вісім-десять моментів, а реалізувати їх не можемо. Ще є деякі нюанси, які я проаналізую, у нас є час. Я знаю, в якому напрямку треба рухатися. За цей негативний результат, а саме — два очки у двох домашніх поєдинках, я беру відповідальність на себе”, - уточнив тодішній тренер.

В цілому Україна у відбірковій групі D знаходиться на другій сходинці завдяки 3-м балам. Лідирує у підрозділі Франція з 7-ма балами. Раніше українська команда поступалася в рейтингу Фінляндії, однак наразі обійшла суперників, що заробили два бали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?