Шевченко відкрито назвав покаранням нічию України з Казахстаном
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко відкрито назвав покаранням нічию України з Казахстаном

Шевченко відкрито назвав покаранням нічию України з Казахстаном
Джерело:  online.ua

Головний тренер української збірної Андрій Шевченко назвав покаранням нічию в матчі проти Казахстану на етапі відбору до Чемпіонату світу 2022 року.

Джерело: Українська асоціація футболу

За словами наставника національної команди, навіть у наявній не дуже яскравій ситуації є можливість пробитися з групи D, тож необхідно зберігати відповідний настрій.

“Коли ти не використовуєш моменти — тебе карають. Мене хвилюють деякі речі. Я думаю, що ми втратили певні моменти у своїй грі. На жаль, зараз нас постійно карають, коли ми помиляємося. Пропускаємо контратаку — нам забивають. Створюємо по вісім-десять моментів, а реалізувати їх не можемо. Ще є деякі нюанси, які я проаналізую, у нас є час. Я знаю, в якому напрямку треба рухатися. За цей негативний результат, а саме — два очки у двох домашніх поєдинках, я беру відповідальність на себе”, - наголосив Шевченко.

Він звернув увагу на необхідність перегляду особового складу збірної, проведення роботи над кількома напрямками, зокрема й в обороні.

Тренер української збірної похвалив футболістів з Казахстану, які продемонстрували боротьбу до самого кінця.

“Ми пропускаємо контратаку — нас карають. Потім десь ми трошки втратили свої позиції. При цьому все одно створюємо моменти. Ми припускаємося помилок, яких раніше не було. Я з командою на цю тему розмовляю. Щоб провести детальний аналіз, мені потрібно зараз трохи часу. Так, ми ускладнили собі завдання. Але я не бачу в цьому безвиході. Ми набрали мало очок удома — будемо брати їх на виїзді”, - резюмував Шевченко.

Ситуація в групі D відбору на ЧС-2022

Україна знаходиться на другій сходинці завдяки 3-м балам. Лідирує у підрозділі Франція з 7-ма балами. Раніше українська команда поступалася в рейтингу Фінляндії, однак наразі обійшла суперників, що заробили два бали.

Далі розташовані Боснія та Герцеговина з Казахстаном відповідно, які мають по одному балу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?