Шевченко озвучив головні завдання збірної перед матчем з Казахстаном
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко озвучив головні завдання збірної перед матчем з Казахстаном

Шевченко озвучив головні завдання збірної перед матчем з Казахстаном
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна у березні почала виступ на груповому етапі відбору до Чемпіонату світу 2022 року. Вже у середу, 31 березня, команда під тренерством Андрія Шевченка вийде на поле НСК “Олімпійського” проти збірної Казахстану. Під час передматчевої пресконференції керманич розповів про завдання, які стоять перед ними напередодні нового футбольного двобою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську асоціацію футболу.

Перш за все Шевченко підтвердив, що наступний матч пропустить Євген Коноплянка, який отримав травму. Одночасно з тим він пояснив, що тренерський штаб розроблює нові схеми відповідно противника й поточного складу, тож дефіцит вінгерів не впливає на результат.

“Збірна Казахстану – це команда, яка завжди бореться до кінця. Знаємо, що вони грають другим номером. Будемо чекати непростий матч. Перед нами завдання – виграти. Розуміємо, що нам буде протистояти добре організована команда, яка спробує забрати в нас очки. Немає значення в групі, проти кого граєш. Це дуже короткий турнір. Завдання – потрапити на ЧС. Граємо з Казахстаном чи Францією – кожне очко важливе. Відповідальність у матчах як з Казахстаном, так і з Францією – однакова”, - наголосив тренер.

Він також додав, що розмовляв з колегою з італійською збірної Роберто Манчіні. Бесіда торкнулася розширення заявкового листа з боку УЄФА через коронавірусну пандемію, яка нещадно б’є по міжнародному футболу.

“Я підтримую його. Вважаю, що УЄФА має брати до уваги прохання тренерів. Мені така ініціатива подобається, підтримую її. Що стосується підготовки до ЄВРО. Думаю, зараз немає сенсу про це говорити. Ми дуже добре подивимося кінець сезону, як відновляться гравці з травмами. Уже після останніх матчів зробимо розширений лист, а потім заявковий”, - резюмував Шевченко.

Нагадаємо, у групі відбору на ЧС Україна (2 бали) знаходиться на 3-й з п’яти сходинок. Збірну обійшла Франція (4 бали) та Фінляндія (2 бали). Лідерство французів зумовлено однією яскравою перемогою, а от українська команда зіграла лише дві нічиї.

Як повідомляв ONLINE.UA, для українського футболу своєрідним “ель класико” стають ігри між київським клубом “Динамо” та донецьким “Шахтарем”. Команди вийдуть на поле одна проти одної вже наступного раунду Української Прем’єр-ліги. Згідно з офіційним оголошенням організаторів турніру, цей матч узгодили вже на 17 квітня, а проведуть його на столичному НСК “Олімпійський”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?