Шахтар і Динамо узгодили нове класико: дата й час нового матчу УПЛ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар і Динамо узгодили нове класико: дата й час нового матчу УПЛ

Шахтар і Динамо узгодили нове класико: дата й час нового матчу УПЛ
Джерело:  online.ua

Для українського футболу своєрідним “ель класико” стають ігри між київським клубом “Динамо” та донецьким “Шахтарем”. Команди вийдуть на поле одна проти одної вже наступного раунду Української Прем’єр-ліги. Згідно з офіційним оголошенням організаторів турніру, цей матч узгодили вже на 17 квітня, а проведуть його на столичному НСК “Олімпійський”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт АПЛ.

Передбачається, що гра почнеться о 19:30. Менеджмент “Шахтаря” оголосив про продаж квитків на неї ще у березні, хоча на той момент не було відомо нічого про дату, оскільки зустріч не затвердили на рівні чемпіонату.

Наразі також невідомо, чи відбудеться класико з допуском вболівальників на стадіон. Київ разом з Київською областю потрапив у “червону зону” карантин, тож під забороною відвідування спортивних змагань чи взагалі організація масових заходів.

Передбачається, що відповідно зміні показників столиця може вийти на менш суворий рівень обмежень, однак прогнозувати це надзвичайно складно в умовах сьогоденного епідемічного загострення.
Одночасно з “Динамо” та “Шахтарем” у 22-му турі Прем’єр-ліги на полі зустрінуться пари:

16 квітня

  • Львів — Олександрія (17:00);

17 квітня

  • Минай — Десна (14:00);

  • Ворскла — Зоря (17:00);

  • Шахтар — Динамо (19:30);

18 квітня

  • Інгулець — Рух (14:00);

  • Маріуполь — Олімпік (17:00);

  • Колос — Дніпро-1 (19:30).

Востаннє кияни та донеччани зустрічалися на полі у листопаді. Тоді команда під тренерством Луїша Каштру буквально розгромила футболістів Мірча Луческу — гра завершилася рахунком 3:0 на користь “Шахтаря”.

Як повідомляв ONLINE.UA, донецький клуб “Шахтар” станом на кінець березня переживає надзвичайно складний період, причинами якого стали невдачі на кількох напрямках. Нещодавно двома карколомними поразками завершився виступ команди у плей-офф Ліги Європи, а пізніше вона зазнала фіаско ще й на батьківщині — проти “Львова”. Останній епізод — один з елементів довготривалого конфлікту, який супроводжувався демаршем буквально на полі з боку півзахисника-бразильця Тайсона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?