Легіонер Шахтаря Тайсон влаштував демарш після конфлікту в команді
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легіонер Шахтаря Тайсон влаштував демарш після конфлікту в команді

Легіонер Шахтаря Тайсон влаштував демарш після конфлікту в команді
Джерело:  online.ua

Донецький клуб “Шахтар” станом на кінець березня переживає надзвичайно складний період, причинами якого стали невдачі на кількох напрямках. Нещодавно двома карколомними поразками завершився виступ команди у плей-офф Ліги Європи, а пізніше вона зазнала фіаско ще й на батьківщині — проти “Львова”. Останній епізод — один з елементів довготривалого конфлікту, який супроводжувався демаршем буквально на полі з боку півзахисника-бразильця Тайсона. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал “Футбол”.

Під час протистояння “Шахтар” - “Рома” у Києві вінгер відмовився виходити на заміну. Внаслідок цього футболіста перевели до дубля — тому він не спрямував на матч проти львівського клубу, який закінчився поразкою донеччан.

Після матчу з римською командою Тайсон закрився в туалеті, аби не розмовляти з асистентом тренера “Шахтаря” Даріо Срной, який намагався до нього “достукатися”.

“У такій ситуації дисбалансу та зміни поколінь дуже важливо, що відбувається в роздягальні. А там, в найскладніший момент, той, хто повинен був бути максимально корисним, виявився слабкою ланкою. Вже Даріо Срна прокоментував цю ситуацію, сказавши, що при всій повазі, ніхто не може бути вище інтересів команди. По суті, людина повинна виконати свої зобов'язання”, - цитує канал свого гендиректора Олександра Денісова, який виступив з інсайдерською інформацією.

Передбачається, що така поведінка призведе до штрафу проти Тайсона — його місячна зарплата буде вдвічі меншою принаймні один раз.

Контракт з футболістом у “Шахтаря” завершується вже цього літа, він не планує його продовжувати. Бразилець намагався залишити донецький клуб ще у минулому, однак тоді за нього не змогли заплатити 30 мільйонів євро відступних.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 та 17 березня відбулися матчі-відповіді поміж клубами-учасниками стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. За підсумками цих ігор визначилися команди, які проходитимуть далі у чвертьфінал та боротимуться за право виходу майже на фінішну пряму. У п’ятницю, 19 березня представники УЄФА провели жеребкування між 8-ма командами, яки пробилися на згаданий етап найпрестижнішого клубного чемпіонату Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?