Експерти обрали найкращого гравця матчу Україна — Фінляндія
Категорія
Спорт
Дата публікації

Експерти обрали найкращого гравця матчу Україна — Фінляндія

Експерти обрали найкращого гравця матчу Україна — Фінляндія
Джерело:  online.ua

У березні українська національна збірна розпочала виступ у відборі на Чемпіонат світу з футболу 2022 року. Станом на понеділок, 29 березня, команда вже провела два матчі — проти французів та фінів. Обидва вони завершилися з однаковим рахунком 1:1, однак у випадку з Францією колектив Андрія Шевченка хвалили, а з Фінляндією нещадно критикували. Експерти тим часом визначилися з найкращим футболістом другого туру відбору. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спеціалізований портал WhoScored.

За висновками фахівців, у матчі Україна — Фінляндія 28 березня найкраще себе проявив Олександр Караваєв. Фланговий захисник провів надзвичайний обсяг роботи, зробив асист на Жуніора Мораеса. Портал оцінив гру його у 7.7, що стало найвищим показником серед присутніх на полі.

Серед українців найближче до Караваєва підійшов Руслан Маліновський з 7.5 балами, а у трійцю увійшов згаданий Мораєс із 7.1.

Найгіршим гравцем матчу став Віталій Миколенко, працю якого експерти оцінили у 4.5 бали.

З фінської сторони найвищу оцінку отримав півзахисник Расмус Шуллер – 7.5. Пуккі, який виконав успішний пенальті, оцінений на 7.3

Передбачається, що наступний матч українська збірна проведе 31 березня проти Казахстану. Його проведуть на полі НСК “Олімпійський”.

Тренер Шевченко високо відзначив гру підшефної йому команди.

“Я думаю, ми провели хороший матч. Єдине, я дуже незадоволений останніми хвилинами, низкою наших помилок. Це не стосується помилки Миколенка — там їх була серія. Я не знаю, може, гравці не почули, але мало б бути перелаштування... П'ять хвилин ми провели не так, як повинні були догравати. Ми втратили сьогодні перемогу. А загалом команда грала дуже добре, виконувала установку протягом 85-ти хвилин. Усе йшло за планом, футболісти, що вийшли на заміну, посилили гру. Був забитий хороший м'яч”, - резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 березня Спортивний арбітражний суд Лозанни оголосив остаточний вердикт щодо матчу Ліги націй між збірними України та Швейцарії. Він присудив технічну поразку українській стороні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?