Роналду вже залишив Ювентус заради нового клубу — інсайдер
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду вже залишив Ювентус заради нового клубу — інсайдер

Роналду вже залишив Ювентус заради нового клубу — інсайдер
Джерело:  online.ua

Португальський зірковий футболіст Кріштіану Роналду хоче залишити італійський “Ювентус” вже найближчим часом - він звернувся до керівництва клубу щодо виставлення його на трансфер.

Джерело: журналіст Фабріціо Романо

За його інформацією, наразі йдеться про трансфер легендарного нападника в англійську команду “Манчестер Сіті”.

“Ювентус” наразі очікує офіційну фінансову пропозицію від “Манчестер Сіті” вже найближчими часами, щоб затвердити домовленості якомога скоріше. Кріштіану Роналду бажає піти, він не буде доступний для клубу вже з наступного матчу. Мендес (футбольний агент - ред.) наразі обговорює контракт Роналду з “Манчестер Сіті”, - уточнив інсайдер.

Передбачається, що на заміну зірки до лав “Ювентуса” може прийти Мойзе Кін, який виступає за італійську національну збірну та клуб “Евертон”.

“Кріштіану Роналду вже проінформував його колег у “Ювентусі” про вихід з команди. Хорхе Мендес буде у прямому контакті з “Ман Сіті” сьогодні заради обговорення зарплати Роналду - вона не буде сягати 31 мільйона євро на сезон, як у чинному контракті”, - додав журналіст.

Експерти авторитетного порталу Transfermarkt оцінили Роналду в 45 мільйонів євро. Його чинний контракт з “Ювентусом” розрахований до літа 2022 року, тобто на наступний сезон.

Португальський нападник вже грав за “Манчестер Юнайтед” - до англійців він приєднався 2003 року, коли залишив “Спортінг”. Саме після англійської команди він перейшов у мадридський “Реал”, де став справді відомим.

У туринському “Ювентусі” Роналду з 2018 року. В цілому з того часу він провів за цю команду 134 матчі, відзначився на полі 101 голом та 22 результативними передачами.

Раніше медіа підкреслювали, що туринський клуб воліє передати надзвичайно дорогого португальця в іншу команду, оскільки він буквально не відіграє за команду свої гроші, а водночас із цим для її бюджету сума надзвичайно важка. БА більше, туринці наприкінці попереднього сезону відзначилися дуже чуттєвими поразками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?