Ювентус хоче позбутися занадто "дорогого" Роналду після чисельних поразок
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ювентус хоче позбутися занадто "дорогого" Роналду після чисельних поразок

Ювентус хоче позбутися занадто "дорогого" Роналду після чисельних поразок
Джерело:  online.ua

Керівництво італійського клубу “Ювентус” на тлі резонансних поразок у внутрішньому футбольному чемпіонату розчаровано контрактом з португальською зіркою Кріштіану Роналду. Він коштував клубному бюджету надзвичайних грошей щороку, однак не приніс очікуваної результативності. Передбачається, що футболіст зі світовим ім’ям залишить команду вже після закінчення сезону 2020/2021 влітку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на SportMediaset.

За оприлюдненими даними, італійський чемпіонат очолює зовсім інший клуб, а “Ювентус” знаходиться позаду одразу на 10 балів. Одночасно з цим туринці втратили місце у Лізі чемпіонів — вони програли боротьбу на користь португальського “Порту”, хоча й виграли другий матч-відповідь.

Наразі зарплатня Роналду в “Ювентусі” сягає 31 мільйона євро щороку. Сам він теж не зацікавлений у подальшій грі за цю команду, оскільки становище ї впливає на рейтинг дорогого футболіста. Чинний контракт передбачений до кінця наступного сезону, який завершується влітку 2022 року.

Керівництво “Ювентуса” готове продати Роналду, але дуже важко знайти клуб, який здатний платити настільки великі гроші за одного нападника. У разі відсутності трансферу, португалець залишить італійську команду вже цього року.

За туринський клуб Роналду провів 32 матчі, його участь в них принесла команді на полі 27 голів та 4 асисти.

Нагадаємо, напередодні у середу, 10 березня, у Ліги чемпіонів резонансно вилетів інший відомий клуб - “Барселона”. Команда аргентинця Ліонеля Мессі не витримала натиск парижан з ПСЖ та поступилася дорогою до чвертьфіналу турніру.

Як повідомляв ONLINE.UA, незабаром українські футбольні команди “Динамо” та “Шахтар” розпочнуть свій другий раунд плей-офф Ліги Європи, другого найпрестижнішого клубного турніру континенту. Кияни під тренерством румунського фахівця Мірча Луческу вийдуть на поле НСК “Олімпійський” проти іспанців “Вільярреалу. Їхній наставник Унаї Емері зізнався у надзвичайній повазі до свого колеги з українського клубу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?