Тренер Вільярреалу оцінив Динамо під тренерством Луческу перед матчем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер Вільярреалу оцінив Динамо під тренерством Луческу перед матчем

Тренер Вільярреалу оцінив Динамо під тренерством Луческу перед матчем
Джерело:  online.ua

Незабаром українські футбольні команди “Динамо” та “Шахтар” розпочнуть свій другий раунд плей-офф Ліги Європи, другого найпрестижнішого клубного турніру континенту. Кияни під тренерством румунського фахівця Мірча Луческу вийдуть на поле НСК “Олімпійський” проти іспанців “Вільярреалу. Їхній наставник Унаї Емері зізнався у надзвичайній повазі до свого колеги з українського клубу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на notimérica.

Напередодні важливого двобою в 1/8 фіналу Ліги Європи тренер іноземної команди виступив з пресконференцією. Він порівняв сучасне “Динамо” з донецьким “Шахтарем” часів Луческу.

“Ми бачилися з Луческу на зустрічі тренерів. Він викликає велику повагу. Пам'ятаю, як “Севілья” грала із “Шахтарем”. Зараз “Динамо” мені подібне на ту команду "гірників". Бачу ідеї Луческу. Буде важкий матч, але ми підходимо до нього з ентузіазмом. Залучимо наших найкращих виконавців. Перед нами сильна команда, у якої є прекрасні футболісти зі своїм стилем гри. Незважаючи на те, що не всі зможуть вийти на поле, у “Динамо” всім є гідна заміна. Вони можуть втілити ідеї свого тренера. Для нас це буде великий виклик”, – наголосив Емері.

На власній пресконференції, присвяченій матчу, Луческу відреагував на заяву свого колеги щодо схожості для нього “Динамо” та “Шахтаря”.

“Якщо він так говорить, я сприймаю це як комплімент, бо “Шахтар” того часу грав дуже видовищно і мав у своєму складі багато технічних і швидких бразильських гравців. Пам'ятаю ту гру, ми повинні були у Львові виграти з хорошим для нас рахунком, добре зіграли. Але та “Севілья” була дуже сильною і в підсумку виграла Лігу Європи”, - зауважив наставник киян.

Нагадаємо, матч почнеться о 19:55 у четвер, 11 березня. Другий двобій, на який “Динамо” вирушить до Іспанії, запланований на 18 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, весняний сегмент футбольного сезону донецький “Шахтар” фактично розпочав з фіаско — команда зазнала одразу дві підряд поразки від суперників, які попередньо не були серйозною загрозою. Наприклад, клуб вилетів з Кубка України через поразку від “Агробізнесу” з мінімальною перевагою 1:0. Головний тренер Луїш Каштру визнав, що наразі в команді склалося певне пригнічене відчуття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?