Каштру відверто розповів про внутрішню ситуацію в Шахтарі після фіаско
Категорія
Спорт
Дата публікації

Каштру відверто розповів про внутрішню ситуацію в Шахтарі після фіаско

Каштру відверто розповів про внутрішню ситуацію в Шахтарі після фіаско
Джерело:  online.ua

Весняний сегмент футбольного сезону донецький “Шахтар” фактично розпочав з фіаско — команда зазнала одразу дві підряд поразки від суперників, які попередньо не були серйозною загрозою. Наприклад, клуб вилетів з Кубка України через поразку від “Агробізнесу” з мінімальною перевагою 1:0. Головний тренер Луїш Каштру визнав, що наразі в команді склалося певне пригнічене відчуття. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу “Шахтаря”.

“Переживаємо дуже складний період у сезоні. Ми були готові до ротації, це був ідеальний момент: до матчів чемпіонату і Ліги Європи. Був ідеальний час для великої ротації, хоча ми розуміли деякі ризики. У нас були моменти, був удар у поперечину, пенальті. Суперник також створив нам певні складнощі в контратаках, але ми заслуговували іншого результату – і клуб, і вболівальники. Всі розчаровані”, - стверджує португальський експерт.

Він визнав — йому важко зрозуміти, що саме відбувається з командою, особливо у порівнянні з досягненнями минулого сезону.

“Ще минулого року у нас був чудовий сезон: рекордний відрив у чемпіонаті, півфінал Ліги Європи... Нас дивує все, що зараз відбувається з Шахтарем. Але потрібно реагувати на такі моменти в житті, таке буває. У нас ще є мета – стати чемпіонами. Постараємося знайти між собою компроміс, щоб цього досягти”, - наголосив Каштру.

Нагадаємо, “Шахтар” внаслідок поразки від “Агробізнесу” втратив шанс на проходження у чвертьфінал Кубку, а також поступаються київському “Динамо” в Українській Прем'єр-ліги одразу на 4 бали.
Утім, донеччани впевнено пробилися до 1/8 фіналу Ліги Європи, розгромивши ізраїльський “Маккабі” 4:0 за підсумками двох матчів.

Як повідомляв ONLINE.UA, обидва топових футбольні клуби України опинилися у плей-офф Ліги Європи — київський “Динамо” та донецький “Шахтар”. Нещодавно вони вже вдруге вийшли на поле проти суперників та вибороли право на подальшу участь в 1/8 фіналу турніру. Передбачається, що київська команда буде боротися проти іспанського “Вільяреалу”, а от донеччани гратимуть проти італійської “Роми”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?