Динамо та Шахтар дізналися суперників в 1/8 фіналу Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо та Шахтар дізналися суперників в 1/8 фіналу Ліги Європи

Динамо та Шахтар дізналися суперників в 1/8 фіналу Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Обидва топових футбольні клуби України опинилися у плей-офф — київський “Динамо” та донецький “Шахтар”. Нещодавно вони вже вдруге вийшли на поле проти суперників та вибороли право на подальшу участь в 1/8 фіналу турніру. Передбачається, що київська команда буде боротися проти іспанського “Вільяреалу”, а от донеччани гратимуть проти італійської “Роми”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані жеребкування у п’ятницю, 26 лютого.

Згідно з запланованим розпорядком, двобої визначених пар 1/8 фіналу відбудуться 11 березня. Матчі відповіді заплановані на 18-те число.

“Динамо” першу з двох зустрічей гратиме на домашньому стадіоні — НСК “Олімпійський” у Києві. “Шахтар” тим часом спрямує до італійської столиці. Напередодні другого двобою команди зміняться локаціями та змінять статус гостей на господарів.

Інші пари розподілилися на жеребкуванні УЄФА наступним чином:

  • "Аякс" (Нідерланди) - "Янг Бойз" (Швейцарія);

  • "Олімпіакос" (Греція) - "Арсенал" (Англія);

  • "Динамо" (Загреб, Хорватія) - "Тоттенхем" (Англія);

  • "Манчестер Юнайтед" (Англія) - "Мілан" (Італія);

  • "Рейнджерс" (Шотландія) - "Славія" (Чехія);

  • "Гранада" (Іспанія) - "Молде" (Норвегія).

Нагадаємо, “Динамо” та “Шахтар” вийшли до цієї стадії завдяки подоланню суперників на початковому етапі плей-офф. Українські команди двічі зустрічалися з бельгійським “Брюгге” та ізраїльським “Маккабі” відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, “Динамо” зіграло матч на полі стадіону в Брюгге, він завершився з мінімальною перевагою 1:0. За підсумками двох матчів статистика становить 2:1 на користь киян, тож саме вони пройшли далі.

“Шахтар” своєю чергою приймав суперників з Тель-Авіву на полі столичного НСК “Олімпійський” і також мінімально обіграв його 1:0. Утім, перший матч також завершився перемогою донеччан, а загальна статистика за двома зустрічами стала кращою за “динамівську” - 3:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?