Роналду влаштував істерику й заплакав після вильоту з Ліги чемпіонів — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду влаштував істерику й заплакав після вильоту з Ліги чемпіонів — відео

Роналду влаштував істерику й заплакав після вильоту з Ліги чемпіонів — відео
Джерело:  online.ua

Ювентус вирішив випустити документальний серіал All or Nothing, в якому зібрані найцікавіші закулісні моменти минулого сезону. Варто звернути увагу на те, що в серіалі також є красномовні відеофрагменти, які показують імпульсивну та жорстку реакцію легендарного футболіста Кріштіану Роналду на поразки.

Джерело: Твіттер-сторінка Juve Canal

Мережу приголомшила істерика Кріштіану Роналду після вильоту з Ліги Чемпіонів

В оприлюдненому відеограменті можна побачити емоції Кріштіану Роналду під час перерви матчу Ліги чемпіонів проти Порту (на той момент туринці поступались 0:1). Хуан Куадрадо був єдиним, хто не побоявся дискутувати із лідером команди.

Роналду: Ми маємо працювати старанніше. Якого біса! Ми взагалі не грали! Нічого!

Куадрадо: Не хвилюйся.

Роналду: Ми грали як лайно, і так завжди!

Куадрадо: Ти маєш бути прикладом для всіх.

Роналду: Мене це також стосується. Ми маємо говорити один одному правду – ми грали як лайно. Це матч Ліги чемпіонів, нам потрібно мати індивідуальність.

Пірло: Досить, обидва! Крі, Хуане, досить.

Варто звернути увагу на те, що у другому таймі "стара синьйора" кардинально змінила рахунок на табло, зробивши його 2:1, але вже на свою користь. Після цього гра перейшла до овертайму, який закінчився 3:2 на користь Ювентуса, але гол на виїзді допоміг далі пройти Порту.

Не важко здогадатися, що після закінчення матчу Роналду був пригнічений та розлючений - легендарний футболіст заплакав у роздягальні, цей епізод також потрапив у серіал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?