Мати Кріштіану Роналду проти його стосунків з Джорджиною Родрігес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мати Кріштіану Роналду проти його стосунків з Джорджиною Родрігес

Мати Кріштіану Роналду проти його стосунків з Джорджиною Родрігес
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий футболіст Кріштіану Роналду декілька років зустрічається з моделлю й танцівницею Джорджиною Родрігес, яка навіть уже встигла народити йому дитину. Однак одружуватися зі своєю коханою зірка футболу не поспішає. Журналістам нарешті вдалося дізнатися, хто проти весілля Роналду з його обраницею.

Джерело: Cuatro

Мати Роналду не хоче, щоб син одружувався із Родрігес

За словами одного із інсайдерів видання, саме мама футболіста виступає проти його одруження з моделлю. Марія Долорес Айверу переконує сина в тому, що Джорджина зустрічається з ними лише через його статки.

"Мати рекомендує Роналду не одружуватися з його теперішньою обраницею, тому що вважає, що єдине, чого хоче дівчина – це скористатися його фінансами",– розповіло анонімне джерело.

Що цікаво, нещодавно журналісти поцікавилися у Джорджини Родрігес, чи не хоче вона стати дружиною легендарного футболіста.

"Це залежить не від мене", – відповіла вона.

Нещодавно модель також відкинула звинувачення в тому, що зустрічається з Роналду тільки через гроші. За словами Джорджини, вона заробляє самостійно, завдяки соцмережам та рекламним кампаніям.

Що відомо про стосунки Роналду та Родрігес

Футболіст та модель почали зустрічатися у 2016 році. За словами пари, Роналду вперше побачив кохану в бутику Gucci, де вона працювала продавцем-консультантом. За декілька днів вони зустрілися на заході іншого бренду, де змогли познайомитися та поспілкуватися.

9 січня 2017 під час церемонії FIFA Football Awards у Цюріху Джорджина Родрігес та Кріштіану Роналду вперше разом з'явилися на публіці.

Не можна не згадати про те, що Кріштіану виховує 4 дітей: Кріштіану Роналду-молодшого, близнюків Єву Марію дос Сантос і Матео Роналду від сурогатних матерів, а також Алану Мартіну дос Сантос, матір'ю якої є Джорджина Родрігес.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?