Ексдружина Позитива Анна Андрійчук відверто розповіла про розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ексдружина Позитива Анна Андрійчук відверто розповіла про розлучення

Ексдружина Позитива Анна Андрійчук відверто розповіла про розлучення
Джерело:  online.ua

Нещодавно колишній учасник гурту "Время и Стекло" Позитив офіційно заявив, що розлучився з дружиною Анною Андрійчук. Після цього зізнання його колишня прокоментувала розрив і відверто розповіла, що він був болісний, оскільки разом пара була аж 13 років.

Джерело: Інстаграм Анни Андрійчук

Що Анна Андрійчук розповіла про розлучення з Позитивом

Одна з найкращих подруг співачки Насті Каменських Анна вирішила не називати дату офіційного розірвання шлюбу з Позитивом, проте натякнула, що відбулося воно давно.

Дівчина "довго носила це в собі та мовчала", оскільки дизайнерка довго не могла усвідомити, що вони більше не чоловік і дружина.

Колишня дружина Позитива (справжнє ім'я – Олексій Завгородній) зазначила, що вони були разом зі співаком 13 років, 10 з яких в офіційному шлюбі. За словами дівчини, всі їхні досягнення сьогодні – це спільний результат.

"Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Те, ким ми стали сьогодні, це відбиток взаємної любові і підтримки", – зізналася в соціальних мережах Анна Андрійчук.

Дівчина розповідає, що коли їхні стосунки закінчилися, вона була спустошена та розчарована. Анна, як і Позитив, не захотіла називати причину розлучення, проте пояснила, що "голова все розуміла, а серце – ні". Шанувальники пари припускають, що саме вона була ініціаторкою розриву.

"Я вдячна за колосальний досвід, набутий в цих стосунках. Тепер я з легкістю входжу в новий етап. З очищеним від образ серцем, без туги і самотності. Все найкраще – попереду", – підкреслила Анна Андрійчук.

Як Позитив коментував розлучення з Анною Андрійчук

Артист підтвердив факт розлучення, однак відмовився від коментарів.

"Я про це не хочу зараз говорити, тому що це серйозна тема. Нам треба поговорити з усіма і з самими собою, по-перше, для того, щоб цю ексклюзивну новину можна було дати так", – висловився Позитив.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?