Биті були всі — Оля Полякова розповіла про відносини з підлеглими
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Биті були всі — Оля Полякова розповіла про відносини з підлеглими

Биті були всі — Оля Полякова розповіла про відносини з підлеглими
Джерело:  online.ua

Відома українська артистка Оля Полякова ніколи не приховувала, що у неї запальний та складний характер, через який часто дістається її колективу. Співачка зізнається, що імпульсивно реагує на те, коли щось йде не за планом. За роки її кар'єри "були биті" усі підлеглі.

Джерело: 2POpodcast

Оля Полякова розказала, як спілкується з підлеглими

Відома співачка наголошує, що завжди була емоційною людиною. Під час нового інтерв'ю зірка розповіла, що від неї діставалося всьому колективу. Проте артистка стверджує, що підлеглі не тримають на неї зла.

"Биті були у мене всі в колективі, і ніхто не пішов. І не тому, що я плачу величезні гроші, а тому що мене всі в колективі дуже люблять. Вони знають, що я не зі зла", - зізнається Оля Полякова.

За словами артистки, по-справжньому вона принижувала лише одну людину – першу хатню робітницю Світлану, з якою співпрацювала ще до шаленої популярності. У той період майбутня співачка була ображена на несправедливу долю, оскільки, на її думку, не великій сцені та телеекранах були "безталанні кози", а не вона.

"Я хочу попросити пробачення у цієї жінки, бо вона була прекрасною. Вона зносила дурниці раз, другий, і я вилізла на голову", – публічно визнала Оля Полякова.

Співачка також звернула увагу на те, що її дуже дратує непрофесіоналізм. Коли вона помічає, що щось йде не за планом, то готова "знищити" будь-кого.

"Я ніколи просто так кров не п'ю. По-перше, я у справі п'ю. По-друге, я дуже люблю професійну роботу. Коли навколо мене професіоналізм, і все на своєму місці, я мишка, пташка, зайка, кізка. Але коли навколо колапс, я коза і тварюка", – зізнається Оля Полякова.

Як уже згадувалося раніше, на початку сімейного життя Оля Полякова влаштовувала скандали й чоловіку Вадиму. Артистка доволі часто била дорогий посуд, тікала посеред ночі з авто та навіть дряпала коханому обличчя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?