Андрій Шевченко стане тренером відомого футбольного клубу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Андрій Шевченко стане тренером відомого футбольного клубу

Андрій Шевченко стане тренером відомого футбольного клубу
Джерело:  online.ua

6 листопада стало відомо, що колишній тренер збірної України Андрій Шевченко незабаром має намір очолити команду Серії А "Дженоа".

Джерело:  La Gazzetta dello Sport, журналіст Ніколо Скіра у  Twitter

Андрій Шевченко стане тренером італійського футбольного клубу

Як стверджує італійський журналіст Ніколо Скіриа, український тренер планує підписати контракт до кінця сезону 2022/23 року з опцією продовження ще на сезон. Згідно з останніми даними, контракт Андрія Шевченка передбачатиме зарплатню в 1,8 мільйони євро на рік, а також бонуси.

Окрім того, наголошується, що тренерський штаб Шевченка увійдуть два його колишні помічники по збірній Україні – Андреа Мальдера та Мауро Тассотті.

"Ініціаторами призначення українця є нові власники "Дженоа". У 2021 році клуб придбала американська інвестиційна компанія "777 Partners", засновник якої Джош Вондер пообіцяв вболівальникам побудувати новий стадіон та вивести команду на лідерські позиції у чемпіонаті Італії. На посаді головного тренера "Дженоа" Шевченко замінить Давіде Баллардіні, який учетверте очолив команду наприкінці 2020 року. Під його керівництвом "Грифони" вже встигли зіграти матч 12-го туру чемпіонату Італії проти "Емполі" в нічию 2:2", - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що призначення українського тренера саме після матчу проти "Емполі" пов'язане з міжнародною паузою, на яку підуть клуби після вікенду.

Що важливо розуміти, повернуться футболісти за 2 тижні, тобто у Андрія Шевченка буде час на підготовку команди до наступного матчу проти "Роми", який запланований на 21 листопада.

Як уже згадувалося раніше, 31 липня Андрій Шевченко офіційно заявив, що прощається з національною командою. Цю інформацію підтвердили в УАФ.
17 серпня національну збірну України з футболу з приставкою виконуючий обов`язки очолив Олександр Петраков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?