Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії

Луческу знайшов виправдання за катастрофічну поразку Динамо від Баварії
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського клубу “Динамо” Мірча Луческу прокоментував нищівну поразку у груповому етапі Ліги чемпіонів у матчі проти мюнхенської “Баварії”.

Джерело: пресконференція Динамо

За словами румунського фахівця, він від самого початку говорив, що німецький клуб надзвичайно потужний у порівнянні з київським. Утім, навіть попри це матч закінчився катастрофою - з рахунком 5:0 на користь опонента.

“Ще до гри я казав, що “Баварія” - головний претендент на перемогу в Лізі чемпіонів. Ми знали, що не можна грати на атаку з таким суперником, адже ця команда вміло використовує вільні зони за рахунок вертикальних передач і індивідуальних дій. Це показали події другого тайму, коли ми пішли відіграватися. Можна сказати, що три або навіть чотири пропущені голи стали наслідком наших помилок, коли ми виходили з оборони та далеко відпускали м'яч, а “Баварія” ловила нас на контратаках”, - наголосив Луческу.

Він звернув увагу на добру гру “динамівців” до першого забитого гола - команда стримувала натиск німецького клубу, в них майже не було небезпечних для українців моментів. Утім, ситуація змінилася саме через пенальті та пропущений м’яч.

Водночас тренер додав, у роздягальні гравці розказали йому про нібито поштовх Сидорчука, який саме через це зіграв рукою.

“Після пенальті ми втратили впевненість і легко пропустили, коли Андрієвський занадто далеко відпустив м'яч. Суперник запресингував і одним пасом вивів Левандовські на ворота. Швидше за все, це сталося через нашу невпевненість і страх помилитися”, - додав Луческу.

Він уточнив, що команда все ж таки навіть в умовах пресингу ходила в атаку - навіть після кількох пропущених голів. Гравці відзначилися гарними небезпечними для суперника моментами.

“Але ми часто втрачали м'яч при останньому пасі. Ми неправильно думали, неправильно грали, тому не змогли забити. Виходячи вперед, залишали позаду вільні зони, чим суперник вміло скористався у другому таймі… “Баварія” - дуже сильний суперник для нас. Але я не думаю, що в інших матчах вони так ризикуватимуть, як сьогодні. Мюнхенці кілька разів залишали своїх захисників один на один із нашими нападниками. Однак ми не змогли скористатися цими моментами. Повторюся, що на мою думку, “Баварія” - кандидат номер один на виграш Ліги чемпіонів”, - резюмував Луческу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?