Луческу розкритикував поразку в Суперкубці й натякнув на безглуздість гри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу розкритикував поразку в Суперкубці й натякнув на безглуздість гри

Луческу розкритикував поразку в Суперкубці й натякнув на безглуздість гри
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського “Динамо” Мірча Луческу після поразки команди від донецького “Шахтаря” розкритикував гру футболістів, а також події на полі під гри матчу в цілому.

Джерело: ФК Динамо

За словами наставника, він перш за все незадоволений грою столичних футболістів, які допустили поразку з підсумковим рахунком 3:0. По-друге, він розкритикував поведінку суперника.

Водночас із цим він прямо оголосив, що “Шахтар” напередодні був однозначно сильнішим, з індивідуально потужними гравцями, що мали гарну техніку та швидкість.

Луческу додав, що гри могло зовсім не бути, оскільки “Динамо” перемогло у Кубці України, а донецька команда мала повну мотивацію для подолання одвічного опонента. Також він уточнив, що перший гол міг би стати гарним початком для його клубу, однак сталося все навпаки.

“Мені не сподобалась атмосфера. Я не зрозумів, чому всі вибігали на поле з лави запасних, чому так агресивно себе поводили. Я цього не можу зрозуміти: навіщо стільки агресії, навіщо стільки злості? Вони вибігали на поле, забігали на нашу територію, коли святкували гол. Я вітаю Шахтар з перемогою, але ці моменти мені не сподобалися”, - стверджує тренер.

Також він звернув увагу на нібито відсутність фейр-плей під час класичного для українського футболу протистояння.

“У тому числі втрата м'яча в центрі поля перед суперником, на мій погляд, там все-таки було порушення правил. Нас звинувачували в тому, що ми чинимо тиск на арбітрів, але я дивлюся на ту кількість жовтих карток і штрафних у нашу сторону... Вважаю, що кожен має займатися своєю справою, говорити про свою команду, а не про чужі. На мій погляд, це відсутність фейр-плей. Я вітаю суперників, вони сьогодні добре зіграли”, - резюмував Луческу.

Він наголосив, що футбольне свято виявилося фактично зіпсованим через буцімто агресивну поведінку представників “Шахтаря”, які проявили відсутність виховання та неповагу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?