На поле з собакою — футболісти Румунії вирішили допомогти бездомним тваринам
Категорія
Спорт
Дата публікації

На поле з собакою — футболісти Румунії вирішили допомогти бездомним тваринам

На поле з собакою — футболісти Румунії вирішили допомогти бездомним тваринам
Джерело:  online.ua

В рамках кампанії «Заповніть порожнечу в своєму житті» з місцевими притулками і Професійною футбольною лігою в Румунії гравцям було доручено виходити на поле в супроводі бездомних собак, які повинні знайти своїх господарів протягом гри.

Джерело: People

Гравці вперше взяли участь в такого роду заході під час матчу між футбольним клубом FCSB і «Динамо Бухарест» минулої неділі.

Кожному собаці даються бірки з іменами і особливий нашийник, який вони носять під час футбольних матчів, щоб людям було легше знайти їх через веб-сайт притулку.

У прес-релізі кампанії «Заповніть порожнечу в своєму житті» говориться, що всі собаки вакциновані, стерилізовані або кастровані, оброблені від паразитів і готові до негайного переміщення в новий дім.

За попередньою інформацією, акція триватиме весь сезон.

На даний момент нові будинки знайшли 11 тварин, а 92 все ще чекають свого господаря.

Притулки в Україні

Нагадаємо, минулої весни в Києві пройшов благодійний вечір у форматі літературних читань в підтримку Гостомельського притулку для тварин. Учасниками заходу стали відомі українські культурні діячі, актори, музиканти та телеведучі. Спільними зусиллями вони намагаються привернути увагу українців до проблеми бездомних тварин в нашій країні.

До благодійного вечора приєдналися актори Ольга Сумська та Тарас Цимбалюк, співачки Санта Дімопулос та Даша Астаф’єва, телеведучі Олексій Суханов, Олег Панюта й Тімур Мірошниченко, бізнесвумен Валерія Гузема й дизайнерка Катерина Сільченко.

Також в Києві регулярно проводять сеанси кототерапіі.

 «Сеанс Кото-терапії - це чудова можливість провести вечір в пухнастій компанії, розслабитися в кінці робочого дня, почухати котиків, яким не вистачає людської уваги, і забрати додому одного з них», - пишуть організатори.

Метою подібного роду заходів є пошук будинків врятованим з вулиці котам, які знаходяться в Центрі адопції в столиці України. Там всі тварини проходять карантин, обстеження, вакцинацію та стерилізацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?