Легендарний Пеле потрапив у реанімацію — відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний Пеле потрапив у реанімацію — відома причина

Легендарний Пеле потрапив у реанімацію — відома причина
Джерело:  online.ua

Легенда світового футболу Пеле досі не може відновитись від операції. Так, нещодавно стало відомо, що він знову потрапив у відділення інтенсивної терапії лікарні у Сан-Паулу у зв'язку з погіршенням здоров'я.

Джерело: Інстаграм Келлі Насіменто

Пеле потрапив у реанімацію - що наразі відомо про стан футболіста

За словами місцевих журналістів, футболіста лише нещодавно виписали з лікарні після операції, проте йому знову стало погано. Легендарного бразильця довелося повторно госпіталізувати у відділення інтенсивної терапії через кислотний рефлюкс.

Лікарі звертають увагу на те, що кислотний рефлюкс – це захворювання, яке спровоковує печіння у нижній частині грудної клітини, при ньому відбувається зворотний відтік кислоти з шлунку у стравохід.

Про стан здоров'я батька першою розповіла донька Пеле - вона оприлюднила допис на своїй сторінці в Інстаграмі, додавши фото з хворим. За словами Келлі, після такої операції можливі такі збої в організмі, однак наразі Пеле почувається добре.

"У наші дні в світі багато занепокоєння, і ми не хочемо бути приводом для нових. Він відновлюється добре і в межах норми. Звичайний сценарій одужання чоловіка його віку після такої операції – іноді два кроки вперед і крок назад. Вчора він втомився і зробив невеликий крок назад", – зазначила донька футболіста.

Пеле з донькою Келлі (фото - instagram.com/iamkelynascimento)

Що відомо про операцію Пеле

За словами родичів колишнього футболіста, у нього серйозні проблеми з нирками і передміхуровою залозою.

Окрім того, також виникли ускладнення після операції із заміни тазостегнового суглоба. На початку вересня Пеле був змушений лягти на операційний стіл. Футболісту видалили пухлину. Вже після операції Пеле сам звернувся до фанатів в соцмережах та подякував за підтримку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?