Петраков розповів про особливості товариського матчу Україна — Чехія
Категорія
Спорт
Дата публікації

Петраков розповів про особливості товариського матчу Україна — Чехія

Петраков розповів про особливості товариського матчу Україна — Чехія
Джерело:  online.ua

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков уточнив, що товариський футбольний двобій проти Чехії стане особливим для команди, оскільки дебютантами можуть стати одразу декілька гравців.

Джерело: Футбол NEWS

За словами наставника, попри статус матчу проти чеської національної команди, матч є вкрай важливим для української сторони.

“Результат сьогоднішнього матчу дуже важливий як для мене, так і для хлопців. Тому що 9 жовтня в Гельсінкі ми будемо грати вирішальний матч. Для цього потрібен позитивний результат, щоб хлопці з ним їхали. Ви розумієте, що це буде за гра”, - наголосив Петраков.

Попереду для збірної необхідність виходити на поле проти Фінляндії у кваліфікаційному матчі перед Чемпіонатом світу-2022. Наразі Україна все ще має шанси на потрапляння до турніру планетарного рівня.
Тренер натякнув, одним з дебютантів може стати захисник Тарас Качараба. Він став одним з перших, кого було викликано у збірну після кадрових змін у тренерському штабі - передусім відставки Андрія Шевченка.

“Я беріг Качарабу, щоб він не перегорів. Говорив, що він буде грати в Чехії. Він тут все знає. Дебютувати за збірну – дуже складна ситуація. Зараз у нас дефіцит центральних захисників. Я його добре знаю, тому відразу довикликав у збірну”, - наголосив він

Також Петраков уточнив, що дебютантів буде декілька, проте він відмовився прямо їх називати за іменами.

“Хлопці справили гарне враження, ми з ними розмовляли. Сьогодні дебютують деякі гравці, які не буду говорити хто. Я в них вірю, вони нікого не бояться”, - додав він.

В цілому збірна України складається на виклику до Чехії з 19 гравців. Серед них одразу 6 жодного разу не виходили на поле у формі національної команди. Ось повний їхній перелік:

  • Олександр Сирота (Динамо);

  • Віктор Корнієнко (Шахтар);

  • Владислав Кочергін (Зоря);

  • Сергій Булеца (Зоря)

  • Дмитро Різник (Ворскла).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?