Тренер збірної Казахстану виніс критичний вердикт українським футболістам після матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер збірної Казахстану виніс критичний вердикт українським футболістам після матчу

Тренер збірної Казахстану виніс критичний вердикт українським футболістам після матчу
Джерело:  online.ua

Головний тренер казахстанської збірної Талгат Байсуфінов після матчу з національною збірної України на кваліфікації Чемпіонату світу-2022 вказав на проблеми українських футболістів на полі.

Джерело: Українська асоціація футболу

За словами фахівця, український опонент дуже вдало розпочав гру напередодні, чим буквально збентежив іноземну збірну. Перш за все казахстанські футболісти були шоковані голом на 2-й хвилині.

Також несподіванкою для іноземців стала зміна тренерів - нещодавно виконувачем обов’язків наставника збірної України став Олександр Петраков. Попри передбачувані ризики для команди щодо призначення такого фахівця напередодні важливих ігор труднощі мають і суперники.

“Початок був для нас невдалим, хоча я і говорив гравцям перед матчем про те, що зміна головного тренера у збірній України буде для нас дуже великою проблемою. Чи встигне він поставити гру своєї команди чи ні, ми знати не можемо. Тому на перший план буде виходити індивідуальна майстерність наших суперників. Так і сталося”, - пояснив Байсуфінов.

Він перш за все вважає, що участь у матчі провідних українських футболістів, які грають за титуловані європейські клуби, не допомогло збірній, але завдало шкоди.

“Ми змушені були дуже довго приходити в себе. Але десь на 30-й хвилині лідери суперника просіли, і ми почали виконувати ігровий план. Тобто при швидкій контратаці ухвалити правильне рішення, оцінити ситуацію та просунутися вперед. Ні – м'яч під контроль і готувати плановий наступ. Вже у перерві ми ці моменти підкоригували, і в другому таймі я не скажу, що абсолютно все перевернули, але почали грати, як планували”, - додав тренер.

Матч Казахстан - Україна

Українська збірна вже з новим тренером не змогла вдруге подолати цього суперника - зустріч у Нур-Султані завершилася з рахунком 2:2. Перший матч під тренерством Андрія Шевченка також закінчився нічиєю 1:1.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?