УАФ виступила з фінальною заявою щодо суперечки з Шевченком про тренерство
Категорія
Спорт
Дата публікації

УАФ виступила з фінальною заявою щодо суперечки з Шевченком про тренерство

УАФ виступила з фінальною заявою щодо суперечки з Шевченком про тренерство
Джерело:  online.ua

Українська асоціація футболу виступила з єдиною заявою щодо суперечки з Андрієм Шевченком, який відкидає, що отримував належну пропозицію стосовно продовження контракту на посаді головного тренера збірної.

Джерело: УАФ

За оприлюдненими даними, версія асоціації полягає в тому, що відомий фахівець та ексфутболіст не відреагував на пропозицію провести переговори з приводу пролонгування угоди, а пізніше виступив із заявою, що вкрай хотів би залишитися, проте з ним не обговорювали продовження співпраці.

“Виконком УАФ у червні 2020-го ухвалив рішення стосовно пролонгації контракту з на той час головним тренером національної збірної України Андрієм Шевченком та його штабом до грудня 2022 року. Тобто УАФ уже тоді чітко продемонструвала свій намір продовжити співпрацю до кінця 2022-го.

Водночас з ініціативи самого Андрія Шевченка та його асистентів тоді було погоджено, що контракт передбачає поділ у частині терміну дії: до 30 липня 2021 року плюс можливість пролонгації до кінця 2022 року”, - уточнили в УАФ.

Після того, як сторона збірної не отримала від Шевченка чи його представників жодних повідомлень стосовно пролонгації контракту після завершення чинності першої його частини, асоціація самостійно звернулася до нього 30 липня.

“Такий лист був надісланий поштою на адресу Андрія Шевченка, яку він зазначив у контракті як єдиний офіційний засіб комунікації, а також засобами електронного зв’язку його уповноваженому представникові, який увесь цей час представляв інтереси Шевченка в стосунках з УАФ. Однак відповіді на нього асоціація так і не отримала. Тому розпочалися переговори з імовірними кандидатами для формування нового тренерського штабу національної збірної України”, - говориться у заяві.

Генсекретар УАФ Юрій Запісоцький уточнив, що організація мала однозначну позицію стосовно пролонгування контракту з Шевченком.

“Одразу ще раз нагадаю, що позиція УАФ щодо контракту тренерського штабу Андрія Шевченка була однозначною – Виконкомом УАФ у червні 2020 року було ухвалено рішення продовжити співпрацю до кінця 2022 року. 30 липня я мав особисту телефонну розмову з Шевченком і, серед іншого, сказав Андрію Миколайовичу, що знаю від президента УАФ про те, що між ними 2-го чи 3 серпня запланована зустріч”, - резюмував він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?