В УАФ грунтовно відповіли на закиди Шевченка про тренерський контракт
Категорія
Спорт
Дата публікації

В УАФ грунтовно відповіли на закиди Шевченка про тренерський контракт

В УАФ грунтовно відповіли на закиди Шевченка про тренерський контракт
Джерело:  online.ua

У керівництві Української асоціації футболу виступили з відповіддю на звинувачення Андрія Шевченка про його бажання продовжити тренерський контракт зі збірною - генеральний секретар Юрій Запісоцький вказав на промах саме з боку фахівця.

Джерело: Великий футбол

За оприлюдненими подробицями, саме колишній футболіст не був зацікавлений у пролонгуванні, оскільки проігнорував зустріч із представниками УАФ, на яку його запросили для відповідних переговорів.

Виконком УАФ 7 червня ухвалив рішення про організацію зустрічі з тренерським штабом Шевченка після матчів Євро-2020. Передбачалося, що сторони обговорять контракт - його продовження з 3 серпня 2021 року до 30 грудня 2022 року.

Вже 30 липня було спрямовано листа на київську адресу фахівця про завершення чинного контракту. Пізніше його покликали на 2 серпня у Будинок футболу для переговорів.

“Крім телефонних розмов була також виконана вся юридична частина. На адресу Шевченка було відправлено лист про зустріч і про закінчення контракту. Також було відправлено лист представнику Шевченка. На жаль, ми не отримали відповіді від Шевченка. Ні 2-го, ні 3 серпня зустрічі не було і як ви бачили у нас не було плану Б, вся наша робота була спланована на продовження співпраці з Шевченком”, - наголосив Запісоцький.

Своєю чергою раніше Шевченко спростував отримання жодних офіційних листів від УАФ, про який говориться.

“Я отримував дуже багато імейлів із запрошеннями від ФІФА та УЄФА, на цій пошті я перебуваю постійно – ніякого листа офіційного мені на цей імейл не приходило. Це моє офіційне листування з ФІФА і УЄФА. Тут є юрист, який може вам пояснити щодо цього. Я в ЗМІ вперше дізнався про це”, - стверджує він.

На зустрічі юрист також вказав на відсутність офіційних листів від сторони організації.

Шевченко у збірній

Відомий футболіст тренував національну команду з 2016 року. Під його очільництво вона провела 52 матчі, з яких завершилися перемогами 25, ще 13 завершилися з нейтральним рахунком, а 14 разів вона зазнала поразки.

Головне досягнення збірної за тренерства Шевченко в останньому сезоні - вихід до чвертьфіналу Євро-2020.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?