Мессі дивом уникнув лікарні через вкрай небезпечний підкат суперника
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі дивом уникнув лікарні через вкрай небезпечний підкат суперника

Мессі дивом уникнув лікарні через вкрай небезпечний підкат суперника
Джерело:  online.ua

Аргентинський зірковий нападник Ліонель Мессі ледь не отримав серйозну травму, яка могла потенційно вивести його з футболу на місяці - небезпечний інцидент трапився у матчі його збірної проти національної команди Венесуели.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, у відбірковому турнірі Північної Америки на Чемпіонат світу-2022 Аргентина грала в гостях у венесуельців. У підсумку команда Мессі перемогла опонентів з рахунком 3:1 - відзначилися Лаутаро Мартінес та Хоакін Корреа з дублем.

Утім, на матч звернули увагу навіть за океаном через вкрай небезпечний інцидент на полі. Під час гри на 31-й хвилині венесуельський захисник Адріан здійснив жорсткий підкат проти Ліонеля та влетів тому в коліно бутсою.

Зірковому аргентинцю буквально пощастило - він не зазнав жодної травми та продовжив грати на полі всі 90 хвилин матчу. Натомість Адріан отримав червону картку від судді та відправився на лаву.

Таким чином керівництво ПСЖ уникло втрати дорогого професіонала, який нещодавно приєднався до клубу.

Цей випадок вже порівняли з інцидентом на полі під час матчу Україна - Швеція на Євро-2020. Тоді швед Маркус Даніельсон влучив ногою в коліно Артема Бєсєдіна - український футболіст зазнав надзвичайно серйозного пошкодження й не міг продовжити виступати за збірну.

Більше того, його шпиталізували того ж дня, а лікарі пізніше констатували - гравець пропустить футбольну працю принаймні кілька місяців.

Тоді Бєсєдін уточнив, що шведський суперник, який тимчасово вибив українця з футболу взагалі, відвідав його після матчу в лікарні. Він перш за все вибачився за свою необачну гру.

“Він, звісно, зіграв грубо. Але це ж не більярд і не шахи. У футболі трапляються травми. Цього разу не пощастило мені. Я залечу травму, повернуся сильніше і постараюся в майбутньому допомогти "Динамо" і збірній", - резюмував футболіст з лікарні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?