Серветку зі сльозами Мессі продають на аукціоні за шалену суму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Серветку зі сльозами Мессі продають на аукціоні за шалену суму

Серветку зі сльозами Мессі продають на аукціоні за шалену суму
Джерело:  online.ua

Нещодавно усіх футбольних фанатів шокувала неочікувана новина про те, що Ліонель Мессі покидає рідний клуб "Барселона" після 21 року роботи. Під час своєї прощальної пресконференції легендарний футболіст не стримався і заплакав — це ще більше приголомшило та розчулило його шанувальників.

Джерело: Mercado Libre

Серветку зі сльозами Мессі вирішили продати на аукціоні

Після того, як Мессі несподівано привселюдно розплакався, його дружина Антонела Рокуццо простягнула футболісту одноразову серветку, щоб він зміг витерти сльози.

Що цікаво, нещодавно ця серветка з'явилася на аукціоні Mercado Libre. Її продають за шалену суму – 1 000 000 доларів (26,7 мільйона гривень).

Варто звернути увагу на те, що в оголошенні анонімний продавець вказав, що на серветці є не лише сльози, а й "соплі" Ліонеля Мессі. Він також почав запевняти, цей генетичний матеріал "підходить для майбутнього клонування".

Серветку зі сльозами Мессі продають за 1 мільйон доларів (фото - скриншот)

Що потрібно знати про вихід Ліонеля Мессі з "Барселони"

Ні для кого не секрет, що легендарний футболіст Ліонель Мессі провів у "Барселоні" усю свою кар'єру. Він грав за клуб з 2004 року – тоді йому було 17. З цією командою він відіграв 778 матчів, забив 672 голи і віддав 305 асистів.

30 червня 2021 року контракт футболіста з "Барселоною" закінчився, а 5 серпня стало офіційно відомо про те, що Мессі покидає рідний клуб. Згідно з останніми даними, їм довелося розірвати відносини через фінансові обмеження, накладені на "Барселону".

Прощальна пресконференція футболіста відбулася 8 серпня. Під час неї футболіст виголосив зворушливу промову та розплакався.

10 серпня стало відомо, що футболіст вирішив підписати контракт на два роки з пролонгацією на ще один рік з французьким "Парі Сен-Жермен". Паризький клуб погодився платити футболістові 35 мільйонів євро щороку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?