ПСЖ підтвердив резонансний трансфер Мессі
Категорія
Спорт
Дата публікації

ПСЖ підтвердив резонансний трансфер Мессі

ПСЖ підтвердив резонансний трансфер Мессі
Джерело:  online.ua

Легендарний при житті аргентинський футболіст Ліонель Мессі невдовзі виходитиме на поле у формі паризького клубу ПСЖ - це підтвердили у керівництві команди днем у вівторок, 10 серпня.

Джерело: Twitter

Пресслужба клубу оприлюднила короткий відеоролик, який сповнений прямих вказівок і натяків на зіркового форварда, який невдовзі гратиме пліч-о-пліч з Кіліаном Мбаппе та Неймаром.

Пізніше після публікації французькі медіа оприлюднили відеоролики із самим Мессі, який радісно та у футболці з написом про Париж привітав натовп з вікна.

Аргентинець у ПСЖ

Згідно з неофіційними даними інсайдерів, контракт форварда буде розрахований на два наступні роки, а також із правом пролонгування на ще один сезон до середини 2024 року.

Зарплата Мессі в ПСЖ сягатиме 35 мільйонів євро на рік, а також її доповнюватимуть різноманітні бонуси.
Кар’єра Мессі в Барселоні

Аргентинець віддав команді понад два десятиріччя свого життя. Він зіграв за каталонців 778 матчів, забив 672 голи і віддав 305 асистів.

Окрім того, наголошується, що Ліонель 10 разів зміг виграти з "Барсою" Ла Лігу, сім раз Кубок і 8 разів Суперкубок Іспанії, чотири рази перемагав в Лізі чемпіонів, по три рази був володарем Суперкубка УЄФА і Клубного чемпіонату світу.

Проблеми з контрактом

Утім, кар’єра аргентинського спортсмена в каталонському клубі, як з’ясувалося, не може тривати вічно. У президентському штабі на офіційному рівні визнали проблеми, пов’язані з контрактом, виплатами, а також правилами іспанської Ла Ліги.

“Ситуація гірша, ніж те, про що нам говорили, і те, що ми отримували, виробляючи розрахунки на підставі офіційних даних. Борг більший, ніж очікувалося. Звичайно, це пов’язано з фінансовим фейр-плей. Новий контракт з Мессі не міг бути схвалений”, - пояснив голова клубу Жоан Лапорта.

Він додав, що сам футболіст був дуже налаштований на продовження контракту. Він водночас звернув увагу на пропозиції на адресу Мессі щодо продовження кар’єри в інших клубах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?