Мессі остаточно став вільним агентом — Marca
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі остаточно став вільним агентом — Marca

Мессі остаточно став вільним агентом — Marca
Джерело:  online.ua

Легендарний аргентинський футболіст Ліонель Мессі офіційно отримав статус вільного агента - з опівночі у четвер, 1 липня, його контракт з каталонською “Барселоною” втратив чинність.

Джерело: Marca

За оприлюдненими даними, контрактні зобов’язання Мессі та клубу завершилися, тож зірковий форвард став вільним агентом.

Журналісти відзначили, що президент “Барселони” Жоан Лапорта доклав надзвичайних зусиль, аби пролонгувати домовленості з Мессі. Клубна сторона мала бажання підписати відповідні документи до того, як контракт втратив чинність, однак цього не сталося.

Передбачається, що Мессі все ж таки залишиться в “Барселоні”, оскільки керівництво команди все ще намагається домовитися з аргентинцем про новий контракт.

Причиною неможливості підписання нової угоди стали до 30 червня стали фінансові розбіжності. Утім, такі документи можуть бути узгодженими вже упродовж наступних кількох діб.

Сам Лапорта зацікавлений у якомога скорішому укладанні нового контракту, оскільки він невдоволений фактом вільного агентства Мессі, хоча б лише на кілька днів. Також це майже напевно не сподобається спонсорам чи новим потенційним партнерам.

У коментарі для видання RMC Лапорта уточнив, що він з іншою стороною шукають компромісні варіанти виходу з ситуації.

“Процес просувається в повільному темпі. Зараз ми намагаємося вмістити новий контракт Мессі в фінансовий фейр-плей. Ми хочемо, щоб Лео залишився з нами, він сам цього хоче. Хотів би я зараз сказати вам, що позитивне для нашого клубу та гравця рішення вже ухвалено, але, на жаль, не можу цього зробити. Ми намагаємося знайти компроміс”, - пояснив він.

Сам Мессі станом на початок липня знаходиться у місці розташування збірної Аргентини з футболу. Кубок Америки триватиме до 11 липня, тож форвард залишатиметься там до кінця турніру та лише потім зможе повернутися до Європи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?