Мессі зізнався, чого прагне досягти з ПСЖ
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі зізнався, чого прагне досягти з ПСЖ

Мессі зізнався, чого прагне досягти з ПСЖ
Джерело:  online.ua

Аргентинський зірковий нападник Ліонель Мессі оголосив головну мету, яку прагне досягти під час гри у своєму новому клубі - паризькому ПСЖ, з яким вже підписав контракт станом на 11 серпня.

Джерело: Deutsche Welle

За словами футболіста, він хоче завоювати з “Парі Сен-Жерменом” головний приз Ліги чемпіонів УЄФА, який би став таким чином першим в історії паризької команди.

“Саме тому я тут. Це клуб з амбіціями… Моя мрія - ще раз виграти Лігу чемпіонів, і я думаю, що це ідеальне місце для цього”, - наголосив Мессі.

Утім, він водночас визнав, що навіть не знає, коли проведе перший матч у формі ПСЖ.

“Я повертаюся з відпустки, я місяць не був на полі”, - додав футболіст і уточнив, що потребує ретельної підготовки.

Контракт Мессі з ПСЖ

Напередодні у вівторок, 10 серпня, він прибув до Парижу разом з усією сім’єю. Згідно з неофіційними даними, з керівництвом команди він узгодив контракт, який передбачатиме зарплату на рівні 35 мільйонів євро на рік, а також чисельні бонуси.

Контракт колишнього форварда каталонської “Барселони” буде розрахований на два наступні роки, а також із правом пролонгування на ще один сезон до середини 2024 року.

Вихід Мессі з Барселони

Футболіст офіційно отримав статус вільного агента ще 1 липня. Президент “Барселони” Жоан Лапорта доклав надзвичайних зусиль, аби пролонгувати домовленості з Мессі. Клубна сторона мала бажання підписати відповідні документи до того, як контракт втратив чинність, однак цього не сталося.

Вже у серпні стало відомо, що гравець остаточно залишить лави каталонського клубу. До цього конфлікту виявилася причетна система, в якій функціонує іспанська Ла Ліга.

Ситуація дійшла до ймовірного продовження контракту на 5 років, однак правила Ла Ліги завадили цьому.
Лапорта додав, що сам футболіст був дуже налаштований на продовження контракту, але водночас звернув увагу на пропозиції на адресу Мессі щодо продовження кар’єри в інших клубах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?