Android 10 від Google: що потрібно знати про оновлення
Категорія
Технології
Дата публікації

Android 10 від Google: що потрібно знати про оновлення

Android 10 від Google: що потрібно знати про оновлення
Джерело:  online.ua

Корпорація Google зробила офіційну заяву щодо деталей оновлення системи Android 10. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог розробника.

За інформацією компанії, йдеться про 50 нововведень, деякі з яких торкаються галузі безпеки даних.
Наприклад, Android завдяки оновленню отримає функцію накладання субтитрів на будь-які аудіозаписи чи відеоролики. Також наявний так званий темний режим.

Google також вирішили адаптувати свою операційну систему для гаджетів із гнучким екраном та підтримкою з'єднання 5G.

Розробник доповнив Android низкою функцій, що повинні підвищити показники безпеки користувачів та їхньої конфіденційності. Одним з нововведень став Project Mainline, який дозволяє корпорації робити оновлення через сервіс Google Play.

Відомо, що першими користувачами Android 10 стали власники фірмових смартфонів - Google Pixel. Також користувачі OnePlus 7 та OnePlus 7 Pro також де-факто стали "випробувачами" Android 10, бо мають систему Oxygen на її базі.

Інші власники смартфонів та гаджетів на основі ОС від Google зможуть оцінити нововведення до кінця 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники адміністрації Facebook планують ввести у соціальній мережі систему прихованих лайків, лічильник яких не буде травмувати користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?