Анджеліна Джолі неочікувано звернулася до усіх жінок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі неочікувано звернулася до усіх жінок

Анджеліна Джолі неочікувано звернулася до усіх жінок
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі стала зіркою нового випуску видання Elle UK - красуня дала настанови всім жінкам світу, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ЗМІ.

Артистка поділилась власними думками, як жінкам залишатись сильними в епоху сучасності. Вона проаналізувала, як протягом останніх шести століть жінок називали відьмами чи єретичками, тому що вони володіли неабияким розумом і красою.

"Звинувачення в чаклунстві використовувалося для контролю і мовчання жінок майже в усіх країнах і в кожному столітті. Жанна д'Арк була вбита вогнем у Франції в 15-му столітті за ідолопоклонство і єресь, включаючи носіння чоловічого одягу. Початкові звинувачення проти неї включали в себе чаклунство, і її звинуватили в тому, що вона танцювала вночі біля казкового дерева... Однак сьогодні іранські дівчата, які розміщують відео своїх танців в мережі, повинні оскаржувати закон та релігійні догми в їхніх країнах, оскільки це все ще вважають неприйнятним для жінок, навіть через шість століть", – поділилась Джолі.

За словами голлівудської красуні, найважливіше, що можуть зробити абсолютно всі жінки – це розвинути власний розум.

"Ви завжди можете одягнути красиву сукню, але не має значення, у чому ви одягнені, якщо ваш розум не сильний. Немає нічого більш привабливого, навіть чарівного, ніж жінка з незалежною волею і власною думкою", – запевнила Джолі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джолі стала запрошеною редакторкою журналу Time.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?