Анджеліна Джолі незабаром стане матір’ю у сьомий раз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі незабаром стане матір’ю у сьомий раз

Анджеліна Джолі незабаром стане матір’ю у сьомий раз
Джерело:  radaronline.com

Знаменита голлівудська акторка Анджеліна Джолі виховує шістьох дітей – трьох рідних, біологічним батьком яких є її колишній чоловік Бред Пітт, та трьох прийомних. Однак, як стверджують, поінформовані джерела, незабаром Енджі збирається всиновити ще одну дитину. Можливо, вона буде із Сирії чи іншої країни Близького Сходу.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RadarOnline.com, днями акторка відправила свого 18-річного прийомного сина Меддокса вчитись у південнокорейський університет Енсе. Тому, щоб заповнити порожнечу, вона планує всиновити нову дитину.

Кілька днів тому в інтерв’ю 44-річна зірка розповіла, що досі не звикла до відсутності сина. Також вона повідомила, що навіть плакала, коли проводжала Меддокса в Сеул на навчання.

Джерело журналістів стверджує, що усиновлення нової дитини має відбутися вже до кінця цього року. Завдяки своїм зв’язкам в ООН у Анджеліни вже є кілька варіантів, але вона поки що нічого не вирішила, – пишуть в RadarOnline.

Відомо, що Анджеліна Джолі ледь не зі скандалом розлучилась з Бредом Піттом. Але оскільки обидва актори заробляють приблизно однаково, обійшлося без розділу майна. Основна суперечка між колишнім подружжям стосувалась опіки над дітьми. Спільним дітям Джолі і Пітта у цьому році виповнюється 13 (Шайло) та 11 років (близнюки Вів'єн і Нокс).

Нагадаємо, що у червні стало відомо, що старша донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта – Шайло готується до зміни статі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?