Анджеліна Джолі приїхала до Львова допомагати українцям під час війни
Категорія
Культура
Дата публікації

Анджеліна Джолі приїхала до Львова допомагати українцям під час війни

Анджеліна Джолі приїхала до Львова допомагати українцям під час війни
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі неочікувано для всіх завітала до України. 

Джерело: Фейсбук-сторінка Майї Підгородецької

Анджеліна Джолі приїхала до України - відео

Зірку помітили журналісти в одній із кав'ярень Львова 30 квітня. Наразі відомо, що акторка, яка ще у 2014-му році молилася за єдність нашої держави, приїхала з гуманітарною місією як пані посол доброї волі ООН. Жодних коментарів з цього приводу Джолі поки не давала.

Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі.
Просто Україну підтримує весь світ, - прокоментувала відео журнлаістка, яка першою помітила зірку світового масштабу у Львові.

Як Анджеліна Джолі відреагувала на вторгнення РФ в Україну

Голлівудська акторка було однією з перших зірок, які відреагували на початок повномасштабної війни РФ проти України. Зірка зізналася, що молиться за усіх українців, які стали на захист своєї Батьківщини.

Разом з моїми колегами я зосереджена на тому, щоб зробити все можливе для захисту біженців та їхніх прав у цьому регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які починають залишати свої будинки у пошуках безпеки. Наразі ніхто не знає, що станеться, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного верховенства права неможливо переоцінити, - написала Джолі 25 лютого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?